Son Konular

Sevgililer Gunu Bestesi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
14 şubat Sevgililer Gunu Bestesi
Sevgililer Gunu Şarkısı
Zardanadam sevgililer gunu şarkısının sozleri;
Her sabah zorunlu ayrılmak, gun boyu hep duşunup kurmak, elimden gelen bir tek bu mu?
Telefonlar calar duyulmaz, aynı şarkı hep dilimde, her gun sevgililer gunu seninle
Basmakalıp sozler tukendi, kafiyeler alışkanlıktandı, saatler gecmek bilmez gibi
Kemiren icimi anlamsızmış, bilmesem de oğrenince, her gun sevgililer gunu seninle
Her gun sevgililer gunu seninle, her gun sevgililer gunu seninle
Akşam olmuş herkes evde, kedim kıvrılmış sepette, işten donmek her şeyden guzel
Sulanmak ister tum cicekler, goz kırpar hınzır bicimde, her gun sevgililer gunu seninle
Basmakalıp sozler tukendi, kafiyeler alışkanlıktandı, saatler gecmek bilmez gibi
Kemiren icimi anlamsızmış, bilmesem de oğrenince, her gun sevgililer gunu seninle
Kimine her gun bayram derler, kimi betermiş kudurmuştan
Takvimde gun saymaya gerek var mı, her gun sevgililer gunu seninle
Her gun sevgililer gunu, her gun sevgililer gunu, her gun sevgililer gunu, her gun seninle
alıntı

Ne güzel bir Sevgililer Günü şarkısı! Sözlerindeki duygusal anlatım ve romantik hava gerçekten iç açıcı. Günümüzde ilişkilerdeki rutinleri ve özel anların değerini vurgulayan bu şarkı, sevgililer arasındaki bağın gücünü anlatıyor. Şarkının melodisini de hayal ederek dinlemek isterdim, kesinlikle duygusal bir tat veriyordur. Sevgililer Günü, sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz özel anların kutlandığı bir gün ve böyle anlamlı bir şarkı da bu özel günü daha da değerli kılabilir. Bu güzel şarkıyı paylaştığınız için teşekkür ederim. Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun! 💖

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kan Damlar Yureğime - Beni Unutma Şarkı sozu

Ozan Colakoğlu Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt