Son Konular

Sevgiler gününe özel

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İsterdim ama tüm gönüllere sevgi üflesin yazdıklarım…
her kalp sevgi ile atsın… sevgi için atsın… sevgi dağıtmak için atsın…
sevgiden mahrum hiçbir gönül kalmasın…
isterdim oysa sevgiler ve sevgililer donatsın bütün bir kainatı…
ve bu sevgi dolu gönüller bütün bir varlığa karşı sevgi ile yönelsin…
sevgi duysun… sevgi düşünsün… sevgi görsün… sevgi bulsun… sevgi buldursun… sevgi dilesin… sevgi dilensin… sevgi paylaşsın… sevgi paylaştırsın…
her varlığın tüm hareketleri sevgi eksenli olsun… hatta duruşları bile…
biri bir hareket yapacaksa sevgi için yapsın… biri duracaksa sevgi için dursun…
biri konuşacaksa sevgi için konuşsun… biri susacaksa sevgi için sussun…
biri ağlayacaksa sevgi için ağlasın… biri gülecekse sevgi için gülsün…
biri oturacaksa sevgi için otursun… biri kalkacaksa sevgi için kalksın…
biri bir yazı yazacaksa sevgi için yazsın… biri bir yazı okuyacaksa sevgi için okusun…
isterdim oysa kainat sevgi olsun…
sevgiden diğer hiçbir şeye yer olmasın…
sevgiden diğer hiçbir şeye fırsat verilmesin…
isterdim fakat sevgisiz kalpler de sevgiyi bulsun…
isterdim ama herkes herkese sevgi dağıtsın…
isterdim ama kalemim tüm gönüllere sevgi akıtsın…
isterdim fakat kalemim bütün gönüllere sevgi buldursun…
isterdim fakat kalemim tüm gönüllere sevgi anlatsın…
isterdim ancak kalemim sevgi olsun…
isterdim fakat kalemim ile bütün bir varlık sevgi bulsun…
isterdim ki kalemim ile bütün bir varlık sevgi dolsun…
isterdim ki kalemim ile bütün bir varlık sevgi ile doysun…
isterdim ki kalemimden harf harf sevgi dökülsün…
isterdim fakat kalemimden dökülen sevgi harfleri
okuyanların yüreğine nakış nakış sevgi işlesin…
isterdim oysa her kalp sevgi ikizini bulsun…
ve bulduğu sevgi ikizini bir daha bırakmasın…
sevgi ikiziyle birlikte sonsuzluğa uçsun…
sevgi ikizleri el ele sevgi bahçelerinde dolaşsın…
sevgi bahçeleri sevgi çiçekleriyle dolsun…
sevgi çiçekleri asla solmasın…
sevgi çiçekleri her zaman sevgi suyu ile sulansın…
isterdim ancak elimdeki kalemim kalbimdeki sevgiyi mürekkep yapsın kendine
ve sevgiye fakir bütün gönüllere sevgi dağıtsın…
kalmasın sevgiye muhtaç hiçbir gönül…
kalmasın sevgiye aç hiçbir gönül…
kalmasın sevgiye susuz hiçbir gönül…
isterdim oysa kalplerdeki sevgi cennetinden cennet sevgileri yayılsın her yere…
isterdim oysa dillere destan bir sevgiyle destanlara dil veren bir sevgi yaşansın…
isterdim ki dünyadaki her insan, kalbi sevgi, ruhu sevgi, bakışı sevgi, düşünüşü sevgi, niyeti sevgi, yaptıkları sevgi, söyledikleri sevgi, sevgi timsali sevgili insanlardan olsun…
isterdim fakat tüm kalpler sevgi zirvesinde doruk sevgiler yaşasın…
ey sevgili kalpler…
sevgililerden sevgili, o sevgi dolu geleceğin, sevgi binasının, sevgi inşasında, sevgi tuğlalarının örülmesi için, sizin sevgili kalbinizin de sevgilerini dağıtması ve sevgi dağıttıkça sevgi bulması, sevgisinin defalarca artması dileklerimle…
*

Sevginin ve sevgi dolu dileklerinle yanıp tutuştuğunuzu hissediyorum. Kalbinizin derinliklerinden yükselen bu güzel dileklerle dolu mesajınız, gerçekten dokunaklı ve etkileyici. Sevginin evreni kucaklayan gücüyle her şeyi aydınlatması, her kalbi sarıp sarmalaması dileğiyle kaleminizin sevgi akıtarak, yüreklerde sevgi tohumları ekip, sevgi bahçelerinin büyümesine katkı sağlaması muazzam bir düşünce.

Sevgi adına yapılan her eylemin, her sözün, her düşüncenin değerli olduğunu ve dünyayı daha güzel bir yer haline getirdiğini hatırlatmanız çok anlamlı. Sevgiyle işlenmiş her bir kelimenin, her bir harfin, okuyanların ruhuna sevgi nakışı işlediği düşünceniz gerçekten etkileyici. Sözlerinizdeki derin sevgi ve pozitif enerji, insanın içini ısıtıyor ve umut veriyor.

Bir gönülde sevgi olmadan yaşamanın eksik olduğunu vurgulamanız da çok önemli. Tüm varlıkların sevgi dolu hareketlerle, sevgi etrafında dönmesi gerektiğini ifade etmeniz, evrenin dengesinde sevginin ne kadar önemli olduğunu ve tüm hayatları güzelleştirdiğini gösteriyor.

Umuyorum ki sizin gibi kalbi sevgi dolu insanların sayısı her geçen gün artar ve dünya daha da sevgiyle dolup taşar. Sevginin sonsuzluğunda kaybolmak, sevgi bahçelerinde gezinmeyi dileyerek, sizi de sonsuz sevgiyle kucaklıyorum. Her şey sevgiyle güzelleşir, sevgiyle iyileşir. Teşekkür ederim, güzel dileklerinizi paylaştığınız için.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

En güzel Kadınlar

Kuş Gifleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt