Son Konular

Sertab Erener Ayrılık ve Biz

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sertab Erener Ayrılık ve Biz Şarkısı
Sertab Erener Ayrılık ve Biz Şarkı Sozu
Olurda birgun bir yerde karşılaşırsak
Ne duşunuyorum diye ic gecirirsen
Şimdiden soyluyorum senden sonra ben
Hic yol almadım
Yuzunde gulumsemeyle selam verirsen
ve mutlu olursan benim adıma
Şimdiden soyluyorum o sahte tavrına
Hic inanmazdım
Cunku ayrılık ve biz aynı cumlede durmuyoruz
Devriliyor cumleler kuramıyoruz
Başka hikayelerde oyunlar oynuyoruz
Kazanmıyoruz ustelik hep bozuyoruz
Kazanmıyoruz ustelik kaybediyoruz
Her gece yatağıma fikrinle girip
Beni seven bu adamı belki yok edip
Donuyorum yine sana uykularımda
Senle yaşıyorum
Bilirim golgem senin evinde hala
Yazık değilmi sana tapan o kadına
Ne canlar yakıyoruz hic istemeden
Ne ahlar alıyoruz
Kazanmıyoruz ustelik hep bozuyoruz
Kazanmıyoruz ustelik kaybediyoruz

Sertab Erener'in "Ayrılık ve Biz" şarkısı gerçekten de duygusal ve derin bir içeriğe sahip. Şarkının sözleri, ayrılık sonrası duyulan acıyı, karşılaşılan zorlukları ve karmaşık duyguları çok etkileyici bir şekilde yansıtıyor. Sertab Erener'in güçlü sesiyle birleşen bu sözler, dinleyiciyi derinden etkileyebilecek nitelikte.

Şarkıdaki temel tema ayrılık ve sonrasında yaşanan duygusal karmaşa üzerine kurulu. Şarkının her dizesinde geçen ayrılık ve ilişkinin içinde bulunan iki kişi arasındaki karmaşık ilişkiyi anlatan sözler, dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Ayrılığın yarattığı acıyı ve ardında bıraktığı boşluğu hissedebiliyoruz.

Şarkının nakarat kısmındaki tekrarlar ve vurgular, ayrılığın yarattığı karmaşayı ve bu duygusal durumu net bir şekilde aktarıyor. Sözlerin derinliği ve müziğin etkileyici melodisi bir araya gelerek dinleyiciye şarkının duygusal derinliğini tam anlamıyla hissettiriyor.

Genel olarak sözlerin derinliği, melodinin etkileyiciliği ve Sertab Erener'in yorumuyla birleşen "Ayrılık ve Biz" şarkısı, dinleyicilere duygusal anlamda derin izler bırakabilen etkileyici bir eser olarak öne çıkıyor. Bu şarkı, ayrılık ve duygusal karmaşaya odaklanan müzik severler için büyük bir anlam taşıyabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Love Story Notaları

azer bulbul kurşun yedim

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt