- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
SERETIDE Diskus günde kaç kez kullanılır?
3. SERETIDE Diskus nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Astım tedavisinde: Yetişkinler ve 12 yaş üzeri ergenler: Günde 2 kez 1 inhalasyon (nefesle birlikte akciğerlere çekme) (50 mikrogram salmeterol ve 500 mikrogram flutikazon).
SERETIDE diskus 250 mcg 50 mcg inhalasyon nasıl kullanılır?
SERETIDE diskus 250 mcg 50 mcg inhalasyon nasıl kullanılır?
Yetişkinler: Günde 2 kez 1 inhalasyon (nefesle birlikte akciğerlere çekme) (50 mikrogram salmeterol ve 250 mikrogram flutikazon). Uygulama yolu ve metodu: SERETIDE Diskus sadece inhalasyon yoluyla uygulanır.
Serevent Diskus ne işe yarar?
SEREVENT Diskus, her uygulamada 50 mikrogram salmeterol (salmeterol ksinafoat halinde) püskürten 28 veya 60 dozluk bir cihazdır. SEREVENT Diskus, astım hastalığının basamaklı tedavisinde (inhale steroidlerle kontrol altına alınamayan astımlı hastalarda) inhale kortikosteroidlerle birlikte kullanılır.
SERETIDE nasil kullanılır?
SERETIDE nasil kullanılır?
SERETIDE DISKUS sadece inhalasyon yoluyla uygulanır. Toz halindeki ilacı ağız yoluyla akciğerlere inhale ediniz (inhale etmek: nefes alırken ilacı ağzınızdan içeri çekmek). Eğer SERETIDE DISKUS bir çocuk için verilmişse uygulama SERETIDE DISKUS kullanmayı anlayabilen bir yetişkin gözetiminde yapılmalıdır.
Salmeterol nasil kullanilir?
Astım Yetişkinler ve 12 yaş ve üzeri adolesanlar: Günde 2 kez 2 inhalasyon (nefes ile birlikte ilacın akciğerlere çekilmesi) (2 x 25 mikrogram salmeterol). Daha şiddetli durumlarda günde 2 kez 4 inhalasyona (nefes ile birlikte ilacın akciğerlere çekilmesi) (4 x 25 mikrogram) kadar olan dozlar yararlı olabilir.
Flixotide 250 ne için kullanılır?
Flixotide 250 ne için kullanılır?
FLIXOTIDE Diskus, flutikazon propiyonat içerir. Flutikazon propiyonat kortikosteroidler adı verilen ilaç grubunun bir üyesidir ve yangı (iltihap, enflamasyon) giderici etkisi olduğundan, akciğerlerdeki hava yollarının duvarlarında oluşan şişme ve hassasiyeti azaltarak nefes alıp verme sorunlarını rahatlatır.