Son Konular

Serdar Ortac Nefes sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
NEFES
İkimiz icin aynı bende
Bir ufak kalp deli diyecekler
Kimi gun atacak kimi gun batacak yapayalnız
Sabah ustunu ortmediğimde
Sacını sevip, Aşk dediğimde
Geceler kopacak yeniden doğacak gun apansız
Seni optuğum ilk gece bahcede
Yureğim duruyor orda oylece
Hadi git getir al uyanınca otur yanıma
Denedim yetecek mi ki sabrımız
Bitecek mi gonul deli kahrımız
Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım
Aynını sen yapma
Hadi cal giderken kapımı
Nefes aldığım sure seninim
Kapadım butun yollarımı
Bebeğim gulum serserim
İkimiz icin aynı bende
Bir ufak kalp deli diyecekler
Kimi gun atacak kimi gun batacak yapayalnız
Sabah ustunu ortmediğimde
Sacını sevip, Aşk dediğimde
Geceler kopacak yeniden doğacak gun apansız
Seni optuğum ilk gece bahcede
Yureğim duruyor orda oylece
Hadi git getir al uyanınca otur yanıma
Denedim yetecek mi ki sabrımız
Bitecek mi gonul deli kahrımız
Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım
Aynını sen yapma
Hadi cal giderken kapımı
Nefes aldığım sure seninim
Kapadım butun yollarımı
Bebeğim gulum serserim

Bu şarkı sözleri duygusal bir aşk hikayesini anlatıyor gibi görünüyor. Şarkının ana teması aşık olan bir kişinin iç dünyasını ve duygularını aktarmak üzerine kurulu. Şarkıda geçen sahneler ve duygusal ifadeler dinleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlayabilir. Aşkın zorlukları, ayrılıklar ve tekrar bir araya gelme arzusu gibi temalar şarkı sözlerinde yoğun olarak hissediliyor.

Serdar Ortaç'ın bu şarkısı dinleyicilere aşkın karmaşıklığını ve duygusal iniş çıkışlarını hissettirecek güçlü bir mesaj iletiyor. Aşkın içindeki heyecanı, hüznü ve umudu dinleyicilere aktarıyor. Şarkıda tekrar eden motifler ve duygusal yoğunluk dinleyicilerin şarkıyı hissetmelerini kolaylaştırıyor.

Serdar Ortaç'ın duygusal şarkılarının geniş kitlelere hitap etmesinin sebebi, samimi ve içten ifadeleriyle dinleyicilerin kalbine dokunabilmesidir. Aşk, ayrılık ve özlem gibi evrensel duyguları işleyen şarkılar genellikle dinleyicilerin kendilerini ifade etmelerine yardımcı olabilir.

Bu şarkının melodisi ve sözleri duygusal bir atmosfer yaratırken, dinleyicilere derin hisler yaşatması bekleniyor. Dinleyicilerin kendi duygusal deneyimleriyle şarkının sözleri arasında bağlantı kurabileceği ve şarkının onlara iyi hissettirmesi amaçlanmış olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Belalım Notaları

Deniz Seki Uyan şarkısı sozleri,

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt