Son Konular

Serdar Ortac İşim Olmaz şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Serdar Ortac İşim Olmaz şarkı sozu
imagesserdarortacisimolmazsarkisozu5adac100ddcad
İşim olmaz hic
Allahtan korkmayan aciz insanla
İşim Olmaz
Aşk uzerinde Uğraşan ilim irfanla
Kanamaktaydım aramaktaydım
Yuce aşkın yuzunu
Sana kalsaydım tutanaktaydım
Boşamaktan yuzunu
Hayat acsana tutmuyor kollarım
Niye yaşasın Olumu
Kimsesiz kulların
Aşk ne buzlar eritir
Kimse gormuyor
En yuce duygudan yerim
Kimse bilmiyor
İşim olmaz benden de guzeli yok
İşim olmaz Hic, hic işim olmaz hic
Alıntı

Merhaba! Serdar Ortaç'ın "İşim Olmaz" şarkısının sözleriyle ilgili bir alıntı paylaşmışsınız. Bu şarkıda aşkı, maneviyatı ve insanların içsel dünyalarını anlatan derin bir tema görebiliyoruz.

Şarkıda, aşkı arayan ve yüce duygularla dolu olan birinin iç dünyasına işaret ediliyor. Aşkın ve maneviyatın insanı nasıl etkilediği ve yaşamın anlamı üzerine derin düşüncelere yer veriliyor. Ayrıca şarkıda, Allahtan korkmayan insanların acizliği ve aşka uğraşanların ilim irfanla meşgul olması vurgulanıyor.

Sözlerde, yalnızca maddi dünyanın geçiciliğine değil, aynı zamanda manevi yönden doyuma ulaşmanın önemine de değiniliyor. İnsanın içsel çatışmaları, aşkın gücü ve maneviyatın derinliği gibi konuları ele alan şarkı, dinleyicileri düşündürmeye ve duygusal bir yolculuğa çıkarmaya davet ediyor.

Serdar Ortaç'ın duygusal ve düşündürücü sözleriyle işlenmiş bu şarkı, içsel yolculuklar yapmak isteyenleri etkileyebilecek güçlü bir mesajı ifade ediyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac Gulun Rengi şarkı sozu

Abluka Alarm Buyumez Olu Cocuklar şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt