Son Konular

Serdar Ortac - Haksızlık şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozu
Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozleri
imagesserdarortachaksizliksarkisozu5adac1094a1b6
Deli gunler geldi gecti
Cok yoruldum ağlamaktan
En azından ağlatıyorsun
Haber aldım gokyuzunden
Yağacakmış kar bu hafta
En azından yaklaşıyorsun
Ayrıldık kime hesap sorsam bilmiyor
Yeni bir aşk buldum dinmiyor
İcime taht kurdun gidemiyorsun
Haksızlık yakalandım artık aşka
Tasalandı derdi başka
Beni uzmek en derinden
Aşkımdın ne guzeldin eski cağda
Ne buyuktu tutkun ayda
Cıkacak bu kalp yerinden
Alıntı

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözleri Serdar Ortaç'a ait olan "Haksızlık" şarkısına ait bir bölümü içeriyor. Bu şarkıda aşk, ayrılık ve duygusal karmaşaya odaklanılmış. Serdar Ortaç'ın şarkılarında genellikle aşkın zorlukları, ayrılıklar ve duygusal iniş çıkışlar konu edinilir. "Haksızlık" şarkısında da benzer bir duygu yoğunluğu hissediliyor.

Sözlerde ayrılığın getirdiği acı, duygusal yorgunluk ve haksızlık hissiyatı üzerinde durulmuş. Şarkının sözlerinde geçen "Ayrıldık kime hesap sorsam bilmiyor" ve "İçime taht kurdun gidemiyorsun" gibi cümlelerde derin bir iç hesaplaşma ve duygusal karmaşa vurgusu bulunmaktadır.

Sözlerde ayrıca yeni bir aşkın sürekli düşünceleri işgal ettiği, ancak eski aşkın hala kalpte derin izler bıraktığı hissiyatı da veriliyor. "Haksızlık yakalandım artık aşka" ve "Beni üzmek en derinden" gibi cümlelerde duygusal karmaşa ve çaresizlik vurgusu öne çıkıyor.

Serdar Ortaç'ın ballad tarzı eserlerinde genellikle duygusal derinlik ve içsel çatışmaları işlediği bilinmektedir. "Haksızlık" şarkısı da bu temalara odaklanarak dinleyicilere duygusal bir yolculuk sunmaktadır. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Justin Timberlake - Cry Me A River

Bir Şarkısın Sen Berna Mavi Boncuk Sozleri 25 Ağustos

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt