Son Konular

Serdar Ortac - Cık Git

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Farkındayım sevmez paralı ruyada
Sen uyurken eşsiz meleklerden
Sana kandığım gunden beri aslında
Nefes aldığım gercek hayatım sendin
Sonunu gormeden karşılıksız cok zor
Adını istersen koy ya da yureksiz gelip
Saf ve masum kalmayı kaybetmektense
Ve bu kadar gonlumde buyumeden cek git
Cık git bu gun kalbimden
Cık git sebepsiz don
Bıktım yurek harbinden
Hal kalmadı gonlumde
Hic bir kaderde yazmaz gonderdiğin surgun
İnsan sevince gulmek ister bense yaş gordum

Bu şarkı sözlerinde duygusal bir hava var. Şarkının sözlerinde kaybedilen bir aşkın acısı ve hüznü hissediliyor. Sanatçı, aşkın karşılıksız olduğunu, saf ve masum kalmayı tercih ettiğini ancak yüreğinin harap olduğunu ifade ediyor. Ayrıca, aşk acısının yüreğinde bıraktığı izleri bahsediyor.

Şarkıda duygu yoğunluğu ve içtenlik oldukça hissediliyor. Sanatçının vurguladığı duyguları ve yaşadığı acıyı dinleyiciyle paylaşması, dinleyenlerde derin duygular uyandırabilir. Aşkın zorlukları, ayrılığın getirdiği hüznü net bir şekilde aktarıyor.

Sözlerdeki ifadelerin derinliği ve duygusal yükü dinleyicileri etkileyebilir ve kendi aşk hayatlarına da yansıtabilir. Şarkının melodisiyle birleştiğinde hissedilen duygu katlanarak artabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac - Darmadağın

Nedim Zeper - Seneler

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.682
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt