Son Konular

Serbest Kıyafet Yeniden İncelenecek!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

imagesserbestkiyafetyenidenincelenecek5ad8c53df2d4f

Gectiğimiz gunlerde şok bir kabine değişikliğiyle Milli Eğitim Bakanı Omer Dince koltuğunu Nabi Avcı'ya bırakmıştı Nabi Avcı, ilk ziyaretini yaptığı Eskişehir'de Buyukşehir Belediye Başkanı Yılmaz Buyukerşen'i ve Eskişehir Valisi Kadir Kocdemir'i ziyaret etti

Ziyaret sırasında gazetecilerin cok tartışılan serbest kıyafet uygulamasını sorduğu Avcı, konudan hebrdar olduğunu soyledi ve ekledi:

Milli Eğitim burokrasisiyle tekrar bir gozden gecireceğiz Alınan kararları, karşı goruşleri gerekceleriyle oğrendikten sonra, daha rahat karar verebilirim Bu da demektirki uygulama bir kez de Avcı tarafından incelenecekOlan deneme tahtasına donen Milli eğitim sistemine olacak

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Kolumuzda kac kemik vardır ?

S

Krizde ev ekonomisi yapalım

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri