Modoratör
Efsanevi Üye
SEO Ye Ji neden ayrıldı?
13 Nisan'daki haberlere göre Seo Ye Ji, OCN dizisinden çekilme kararı aldı ve yapım ekibi senaryoyu revize etmek için ilerledi. Yazarların her karakteri aktörleri düşünerek planladıkları söyleniyor, bu yüzden başka bir oyuncu rolünü üstlenirse karakterini tamamen yenilemek zorunda kalabilirler.
SEO Ye Ji zorba mı?
Seo Ye Ji, Madrid'deki Complutense Üniversitesi'ne kabul edilmişti, ancak Kore'deki faaliyetlerine başladıktan sonra normal olarak üniversiteye gidemedi. Ayrıca, gündeme getirilen okul zorbalığı iddialarıyla ilgili olarak, bu iddiaların tamamen yanlış olduğunu bildiriyoruz."
Kim Jung Hyun oyuncu?
Kim Jung Hyun oyuncu?
Kim Jung-hyun (oyuncu)
Kim Jung-hyun
Doğum | Kim Jung-hyun 5 Nisan 1990 Busan, Güney Kore
Eğitim | Kore Ulusal Sanat Üniversitesi
Meslek | Oyuncu
Etkin yıllar | 2014-günümüz
Go Hyun Jung Kimdir?
Go Hyun Jung Kimdir?
Go Hyun-jung (Korece: 고현정; d. 2 Mart 1971) Güney Koreli bir aktris. 1989'da Miss Korea ikincisi olarak eğlence sahnesine giriş yaptı ve Kore televizyon tarihinin en çok beğenilen dizilerden biri olan Sandglass'de (1995) başrol oynadı.
Seo Ye Ji estetik var mı?
Ortaokul son sınıfta göz kapaklarını yaptırdığını ve lisede epikantoplasti yaptırarak gözlerini büyüttüğünü hatırlıyorum. Hatırlıyorum çünkü tüm sınıf arkadaşlarımıza gösterdi ve bize ne yaptığını anlattı. Sonra burnunu yaptı. Burnu yüzünden onu başta tanıyamadım…"
Seo Ji Hye Kim Jung Hyun sevgili mi?
'Crash Landing on You' oyuncuları Seo Ji Hye ve Kim Jung Hyun, sevgili dedikodusunu yalanladı
Hyeon Jung Kimdir?
Hyeon Jung Kimdir?
Jung Ho-yeon (Korece: 정호연; 23 Haziran 1994 doğumlu), HoYeon Jung olarak da bilinir, Güney Koreli bir model ve oyuncudur. Kariyerine 2010 yılında serbest model olarak başladı ve iki yıl boyunca Seul Moda Haftası gösterilerinde yürüdü.
Son Na Eun estetikli mi?
Son Na Eun estetikli mi?
Çevresinin yaptığı eleştiriler karşısında ve hakaret boyutuna varan sözler sebebiyle Naeun ailesine danıştı ve bir estetik ameliyatı ile gözlerini düzelttirdi.
SEO Ye Ji estetik var mı?
Kim Jung Hyun Seo Ye Ji dizileri?
Televizyon dizileri
Yıl | Başlık | Kanal
2016 | Hwarang: The Poet Warrior Youth | KBS2
2017 | Save Me | OCN
2018 | Lawless Lawyer | tvN
2020 | It's Okay to Not Be Okay
HoYeon Jung kız mı erkek mi?
HoYeon Jung kız mı erkek mi?