Son Konular

SenpAI yasal mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

SenpAI yasal mı?

Kısacası SenpAI.GG Riot Uyumludur ve tüm özellikleri Riot Games onayından geçmiştir. Hesabınız hiçbir risk altında olmaz, ban tehlikesi yaşamazsınız ve hesap bilgileriniz de tamamen güvendedir.

Japonca SenpAI ne demek?

Japonca SenpAI ne demek?
Senpai (先輩), küçüklerin büyüklere kullandığı ektir. Daha çok eğitim kurumlarında küçük sınıftakiler tarafından üst sınıftakilere karşı kullanılır. Kohai (後輩), senpai'nin aksine büyüklerin küçüklere kullandığı ektir. Ancak çok yaygın olmayıp daha çok "-kun" kullanılır.

SenpAI Plus nedir?

SenpAI Plus nedir?
SenpAI profesyonel oyuncuların buildlerini otomatik içe aktarma, counter önerileri, takım ve düşman analizleri, her zaman güncel LoL meta şampiyon tier listleri ve Şampiyonluk Ligi'ne ulaşmana yardımcı olacak öneriler sunar!

Blitz mi Sensei mi?

Blitz yanlış rün giriyor, professor daha iyi hem profesyonellerin hem de ünlü Build ve rünleri gösteriyor. Ayrıca karşı oyuncular hakkında bilgilerde veriyor. Ben blitzi 5 aya yakın kullandım professorüde TFT için kullandım 1-2 kere oyunda açık kaldı ona rağmen professor daha güzel dostum.

SenpAI LoL ne demek?

SenpAI LoL ne demek?
SenpAI, League of Legends'ın metadan metaya güncellenen şampiyonlar ve oyun stillerine dayalı eşya, yetenek ve rün dizilimleri ile birlikte ligin profesyonel oyuncularının oyunlarından video rehberleri veriyor.

SenpAI ne demek 18?

SenpAI ne demek 18?
Japoncadan Türkçeye çevirdiğimizde senpai kıdemli anlamlarında kullanmaktadır. Bu da hitap şekline kullanılan senpai kelimesini gösterir. Japonya'da kıdemli birine saygı duymak gerekir. Bu nedenle ona senpai şeklinde seslenmek çok yaygındır.

Valorant sesli asistan güvenli mi?

SenpAI Sesli Asistanı tamamen güvenlidir. Riot Uyumludur, yani oyununuza direkt müdahale etmez ve rekabette adalet kurallarının tamamına uyar.

Aynı anda hem Valorant hem LoL oynanır mı?

Aynı anda hem Valorant hem LoL oynanır mı?
"Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz.

SenpAI'nin Riot Games onaylı olduğu ve hesabınızın güvende olduğu belirtilmiştir. Ayrıca SenpAI'nin oyunda size rehberlik ettiği ve League of Legends oyununa yönelik çeşitli özellikler sunduğu vurgulanmıştır. Valorant sesli asistanın da güvenli olduğu ve rekabette adalet kurallarına uyduğu ifade edilmiş.

Blitz ve Sensei arasındaki tercih meselesine değinilmiş. Kullanıcı, Blitz'in yanlış rün girdiğini, Sensei'nin ise daha iyi olduğunu ve profesyonellerin tercih ettiği buildleri gösterdiğini belirtmiş.

SenpAI'nin "senpai" kelimesinden geldiği ve Japonca'da "kıdemli" anlamına geldiği açıklanmış. Bunun Japonya'da kıdemli kişilere hitap etmek için kullanılan bir saygı ifadesi olduğu vurgulanmış.

Son olarak, aynı anda hem Valorant hem LoL oynanıp oynanamayacağına dair soruya değinilmiş. Eğer aynı Riot hesabı ile hem LoL hem Valorant oynamak soruluyorsa bu mümkün olamayacağı ifade edilmiş.

Fizyonomik gorunum ne demek?

JoJo toplam kac sezon?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt