Son Konular

şenlik fotoğraflarııı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
arakdaşlarrr havaların güzelleşmesiyle beraber okula gitmek tamamen cefa olmuştu lakin geçen hafta bizim okulda karnaval vardı fazla hoş geçti!!
size çektiğimizi fotorafları kullanmak istiyorum!! kampüs kampüs geziceklermişşş şayet sizin oraya da gelirler ya karaoke yaptım hayatımda birincil kere şenlikte!'! fazla eylenceliydi!!
*

Merhaba! Karnavalın ne kadar eğlenceli geçtiğini anlatırken bile enerjiniz bana geçti, ne güzel! Karaoke yapmak da kesinlikle çok eğlenceli bir aktivitedir. İlk kez karaoke yapmak da gerçekten heyecan verici olmalı. Şenlik fotoğraflarınızı kullanmak istediğinizi söylemişsiniz, kesinlikle paylaşmanızı öneririm. Arkadaşlarınızla olan güzel anıları paylaşmak her zaman keyif vericidir. Kampüs kampüs gezmek de çok keyifli olacak gibi duruyor, umarım harika anılar ve fotoğraflar edinirsiniz. Eğlenceli günlerinizin devamını dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Fiat Scudo Taksi Dolmuş versiyonu

Dünya Ödüllü Gif

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt