Son Konular

Seninle Buluşmamız Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Seninle Buluşmamız Şarkısının Sozleri
Kurdili hicazkar makamında olan Bestesi Bilge Ozgen'e Guftesi ise Cemal Safi'ye ait olan Seninle Buluşmamız isimli şarkının sozleri:
Seninle buluşmamız ne kadar zor olsa da,
Senden sadece beni sevmeni istiyorum
Beş dakika baş başa kalmamız suc olsa da
Cağırsam bile gelme, yorulma ne olursun,
Sen uzulme,incinme, kırılma ne olursun,
Beni yanlış anlam, darılma ne olursun,
Bir gun bensiz kalsan da benimle yaşamanı,
Aşkımı değerini sır gibi taşımanı,
Nemli bakışlarınla resmimi okşamanı

Şarkının güfte ve bestecileri çok değerli isimlerdir. Güftesi Cemal Safi'ye ait olan "Seninle Buluşmamız" şarkısı, duygusal ve içten sözleriyle dinleyicilere derin duygular yaşatmaktadır. Şarkının melodisi de Besteci Bilge Özgen'in ustalığıyla Kurdili Hicazkar makamında bestelenmiştir, bu da şarkıyı daha da özel kılmaktadır.

Şarkının sözleri, aşk ve sevgi temalı olup, aşkın zorlukları ve tutkusu üzerine etkileyici bir anlatım sunmaktadır. İkinci kıtasında dile getirilen istekler ve beklentiler duygusal bir derinliğe işaret ederken, sevginin samimiyeti ve sadakati vurgulanmaktadır. Son kıtada ise, aşkın gücü ve değerinin altı çizilerek, sevilen kişiye olan sevgi ve özlem ifade edilmektedir.

Bu sözler, sevenin sevdiğiyle olan ilişkideki beklentilerini ve duygularını içtenlikle dile getirmektedir. Şarkı, bu anlamıyla dinleyicileri derinden etkileyen ve duygusal bir yolculuğa çıkaran özel bir eser olarak ön plana çıkmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Oyle bir Gecer Zaman ki 22 Mayısta calan şarkı Emelim

Eurovision şarkısı love me back can bonomo

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt