T
theking
Senden Bana Kalan Hangi Filmden? adlı film, Türkiye'nin romantik komedi türündeki sevilen yapımlarından biridir. Filmde aşk, ilişkiler, kahkaha dolu anlar ve duygusal anlar bulunur. Başarılı bir kadın olan Aslı'nın hayatı, onu zorlayan bir kararla değişir. Aşk ve kariyer arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Film, Aslı'nın bu zorlu kararını verme sürecini işlerken izleyicilere çeşitli duygusal deneyimler yaşatır. Senden Bana Kalan Hangi Filmden? ile romantik komedi severler, keyifli bir film deneyimi yaşayacaklar. Oyuncuların başarılı performansları ve sürükleyici senaryo, izleyicileri adeta filmuniversine çeker. Bu film, aşkın ve kararların karmaşık dünyasını anlatırken, izleyicilere birçok düşündürücü mesaj da sunar.
İçindekiler
Senden Bana Kalan, Türk sinemasının sevilen romantik komedi filmlerinden biridir. Filmin başrollerinde Hande Doğandemir ve Burak Deniz yer almaktadır.
Senden Bana Kalan filmi, aşk, dostluk ve hayatın değişen dönemleri üzerine odaklanan bir hikayeye sahiptir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak bulunmaktadır.
Hande Doğandemir, filmde genç bir kadın olan Azra karakterini canlandırmaktadır. Azra, hayatını değiştiren bir karar verir ve bu karar sonucunda başka bir şehre taşınır. Burak Deniz ise Azra'nın hayatına giren ve ona yeni bir aşk kapısını açan Cenk karakterini canlandırmaktadır.
Senden Bana Kalan filminin başarılı oyunculuk performansları, duygusal hikayesi ve romantik atmosferi izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiştir. Film, aynı zamanda güzel müzikleriyle de dikkat çekmektedir.
Senden Bana Kalan, aşk ve hayatın sürprizleri üzerine düşündüren bir film arayanlar için ideal bir seçenektir. Romantik komedi türünü sevenlerin keyifle izleyeceği bu film, Türk sinemasının önemli yapımları arasında yer almaktadır.
Senden Bana Kalan, izleyicilere unutulmaz bir aşk hikayesi sunarken aynı zamanda dostluk ve hayatın anlamı üzerine de düşündürmektedir. Film, duygusal sahneleri ve samimi atmosferiyle izleyicileri etkilemeyi başarmıştır.
Senden Bana Kalan filminin yönetmeni Çağan Irmak, Türk sinemasının sevilen ve başarılı yönetmenleri arasında yer almaktadır. Filmin senaryosu da Irmak tarafından yazılmıştır.
Senden Bana Kalan filmi, romantik komedi sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapımdır. Hande Doğandemir ve Burak Deniz'in başarılı performanslarıyla izleyicileri etkileyen bu film, aşk ve hayatın sürprizlerini konu almaktadır.
6. Hande Doğandemir'in canlandırdığı karakterin adı Ayşe'dir.
7. İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı karakterin adı Can'dır.
8. Filmde, ikinci kez evlenen bir çiftin hayatı anlatılır.
9. Senden Bana Kalan, aşk ve komedi unsurlarını bir araya getirir.
10. Film, izleyicilere romantik bir hikaye sunar.
İçindekiler
Senden Bana Kalan Hangi Filmden?
Senden Bana Kalan, Türk sinemasının sevilen romantik komedi filmlerinden biridir. Filmin başrollerinde Hande Doğandemir ve Burak Deniz yer almaktadır.
Senden Bana Kalan filmi, aşk, dostluk ve hayatın değişen dönemleri üzerine odaklanan bir hikayeye sahiptir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak bulunmaktadır.
Hande Doğandemir, filmde genç bir kadın olan Azra karakterini canlandırmaktadır. Azra, hayatını değiştiren bir karar verir ve bu karar sonucunda başka bir şehre taşınır. Burak Deniz ise Azra'nın hayatına giren ve ona yeni bir aşk kapısını açan Cenk karakterini canlandırmaktadır.
Senden Bana Kalan filminin başarılı oyunculuk performansları, duygusal hikayesi ve romantik atmosferi izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiştir. Film, aynı zamanda güzel müzikleriyle de dikkat çekmektedir.
Senden Bana Kalan, aşk ve hayatın sürprizleri üzerine düşündüren bir film arayanlar için ideal bir seçenektir. Romantik komedi türünü sevenlerin keyifle izleyeceği bu film, Türk sinemasının önemli yapımları arasında yer almaktadır.
Senden Bana Kalan, izleyicilere unutulmaz bir aşk hikayesi sunarken aynı zamanda dostluk ve hayatın anlamı üzerine de düşündürmektedir. Film, duygusal sahneleri ve samimi atmosferiyle izleyicileri etkilemeyi başarmıştır.
Senden Bana Kalan filminin yönetmeni Çağan Irmak, Türk sinemasının sevilen ve başarılı yönetmenleri arasında yer almaktadır. Filmin senaryosu da Irmak tarafından yazılmıştır.
Senden Bana Kalan filmi, romantik komedi sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapımdır. Hande Doğandemir ve Burak Deniz'in başarılı performanslarıyla izleyicileri etkileyen bu film, aşk ve hayatın sürprizlerini konu almaktadır.
Senden Bana Kalan Hangi Filmden?
| Senden Bana Kalan Hangi Filmden? filmi hakkında 10 kısa bilgi: |
| 1. Başrollerinde Hande Doğandemir ve İbrahim Çelikkol yer alıyor. |
| 2. Romantik komedi türünde bir filmdir. |
| 3. Film, 2015 yılında gösterime girmiştir. |
| 4. Hikaye, ayrı evliliklerden sonra aşkı yeniden keşfetmeye çalışan iki kişiyi konu alır. |
| 5. Film, İstanbul'un güzel mekanlarında çekilmiştir. |
6. Hande Doğandemir'in canlandırdığı karakterin adı Ayşe'dir.
7. İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı karakterin adı Can'dır.
8. Filmde, ikinci kez evlenen bir çiftin hayatı anlatılır.
9. Senden Bana Kalan, aşk ve komedi unsurlarını bir araya getirir.
10. Film, izleyicilere romantik bir hikaye sunar.