Son Konular

Senden Bana Kalan Filminin Konusu Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Senden Bana Kalan Filminin Konusu Nedir? Senden Bana Kalan, aşk, aile, geçmiş, sırlar ve bağlılık üzerine odaklanan bir Türk filmidir. Film, genç bir kadının, ailesinin geçmişinde saklı kalan sırları keşfetmesiyle başlar. Ana karakter olan Elif, ailesinin sırlarını öğrenerek geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Bu süreçte, aşk ve bağlılık konuları da ele alınır. Elif, ailesinin geçmişiyle ilgili sırları çözerken, kendi hayatında da önemli kararlar vermek zorunda kalır. Senden Bana Kalan, aşkın gücü, aile bağları ve geçmişle yüzleşme konularını izleyicilere aktaran duygusal bir film olarak dikkat çeker.
İçindekiler

Senden Bana Kalan filmi, Türk romantik dram türünde bir yapımdır. Film, aşkın ve hayatın karmaşık ilişkilerini ele alırken, izleyicilere duygusal bir hikaye sunmaktadır. Başrollerde Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Yıl Yayınlandı?

Senden Bana Kalan filmi, 2015 yılında vizyona girmiştir.

Senden Bana Kalan Filminin Yönetmeni Kimdir?

Senden Bana Kalan filminin yönetmeni Ozan Açıktan'dır.

Senden Bana Kalan Filmi Nerede Çekildi?

Senden Bana Kalan filmi, çekimlerinin bir kısmı İstanbul'da gerçekleştirilmiştir.

Senden Bana Kalan Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Senden Bana Kalan filminin oyuncu kadrosunda Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Kerem Can, Nihal Yalçın, Murat Boz gibi isimler yer almaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi Ne Zaman Vizyona Girdi?

Senden Bana Kalan Filmi Kaç Dakikadır?

Senden Bana Kalan filmi, yaklaşık olarak 110 dakika sürmektedir.

Senden Bana Kalan Filminin Türü Nedir?

Senden Bana Kalan filmi, romantik dram türünde bir yapımdır.

Senden Bana Kalan Filmi Hakkında İncelemeler Nelerdir?

Senden Bana Kalan filmi, genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. İzleyiciler, filmin duygusal hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarından etkilendiklerini belirtmişlerdir.

Senden Bana Kalan Filmi İçin Ödüller Kazanıldı mı?

Senden Bana Kalan filmi, çeşitli ulusal ve uluslararası festivallerde gösterilmiş ve bazı ödüllere layık görülmüştür.

Senden Bana Kalan Filmi Nerede İzlenebilir?

Senden Bana Kalan filmi, sinemalarda gösteriminin ardından DVD ve dijital platformlarda izlenebilir hale gelmiştir.

Senden Bana Kalan Filmi Kaç Yılında Çekildi?

Senden Bana Kalan filmi, çekimleri 2014 yılında gerçekleştirilmiştir.

Senden Bana Kalan Filmi Hakkında Bilgiler

Senden Bana Kalan, aşk, aile ve hayatın zorlukları üzerine bir hikaye anlatan duygusal bir filmdir. Filmde, genç bir kadın olan Aslı (Belçim Bilgin) ile hayatını kendi kurallarıyla yaşayan bir adam olan Kerem (İbrahim Çelikkol) arasındaki ilişki anlatılmaktadır. Aslı'nın ailesi, Kerem'i kabul etmekte zorlanırken, ikili arasında yaşanan aşk ve mücadele izleyicilere duygusal anlar yaşatmaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi Fragmanı

Filmin fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:
Senden Bana Kalan Fragmanı

Senden Bana Kalan Filmi İzlenmeli mi?

Eğer romantik dram türündeki filmleri seviyorsanız, duygusal ve etkileyici bir hikaye arıyorsanız, Senden Bana Kalan filmini izlemenizi tavsiye ederiz. Film, başarılı oyunculuk performansları ve duygusal atmosferiyle izleyicileri etkileyen bir yapımdır.

Senden Bana Kalan Filmi Nereden İzlenebilir?

Senden Bana Kalan filmi, sinema salonlarında gösteriminin ardından DVD ve dijital platformlarda izlenebilir hale gelmiştir.

Senden Bana Kalan Filmi Hakkında Yorumlar

Filmi izleyen izleyicilerin yorumlarına göre, Senden Bana Kalan duygusal bir film olarak beğeni toplamıştır. İzleyiciler, filmdeki oyunculuk performanslarını ve hikayenin etkileyiciliğini övmüşlerdir.

Senden Bana Kalan Filmi Kaç Yıl Önce Yayınlandı?

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Türde Bir Filmdir?

Senden Bana Kalan filmi, romantik dram türünde bir yapımdır.

Senden Bana Kalan Filminin Süresi Ne Kadardır?

Senden Bana Kalan filmi, yaklaşık olarak 110 dakika sürmektedir.

Senden Bana Kalan Filminin Yönetmeni Kimdir?

Senden Bana Kalan filminin yönetmeni Ozan Açıktan'dır.

Senden Bana Kalan Filminin Başrol Oyuncuları Kimlerdir?

Senden Bana Kalan filminin başrolünde Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol yer almaktadır.

Senden Bana Kalan Filminin Konusu Nasıldır?

Senden Bana Kalan filmi, aşkın ve hayatın karmaşık ilişkilerini ele alan bir hikayeyi anlatmaktadır. Filmde, genç bir kadın olan Aslı ile hayatını kendi kurallarıyla yaşayan bir adam olan Kerem arasındaki ilişki ve bu ilişkinin zorlukları anlatılmaktadır. Aile baskısı, aşkın gücü ve hayatın sürprizleri filmde önemli temalar olarak işlenmektedir.

Senden Bana Kalan filmi, iki kardeş arasındaki aşk üçgenini konu alır.
Filmin başrolünde Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol yer alır.
Filmde, geçmişte yaşanan bir aşkın izleri gün yüzüne çıkar.
Aşk ve geçmiş arasında kalan bir kadının hikayesi anlatılır.
Filmin yönetmeni Meltem Bozoflu'dur.

Aşk ve intikam arasında sıkışan karakterlerin dramatik hikayesi anlatılır.
Filmde, aşkın gücü ve geçmişin etkisi üzerinde durulur.
Aşk ve acı arasında gidip gelen duygusal bir yolculuk sunar.
Filmin müzikleri Toygar Işıklı tarafından bestelenmiştir.
İstanbul'da geçen romantik bir aşk hikayesidir.

S

Yahudi Fasulyesi Nedir?

S

Kinoa Çayı Aktarlarda Var Mı?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri