- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Sende kaldı yüreğim sözleri kime ait?
burhan çaçan şarkısı. alır götürür sen pop müziğe dilenirken.
Bilmem kime bakar gözlerin kime ait?
Burhan ÇaçanSende Kaldı Yüreğim / SanatçıBurhan Çaçan, Türk halk müziği sanatçısı.1978 yılında TRT Erzurum Radyosunun açmış olduğu amatör sesler yarışmasını kazandı. Daha sonra Ankara'ya, ardından İstanbul'a geldi. 1981 yılında ilk albümünü çıkardı. Vikipedi
Bilmem kimin şarkısı?
Bilmem kimin şarkısı?
SefoBilmem Mi? / SanatçıSefo ya da gerçek ismiyle Seyfullah Sağır, Türk rapçi ve söz yazarıdır. Vikipedi
Sende kaldı yüreğim şarkısını kim söylüyor?
Sende kaldı yüreğim şarkısını kim söylüyor?
Burhan Çaçan – Sende Kaldı Yüreğim.
Sende kaldı yüreğim ne zaman çıktı?
2011Sende Kaldı Yüreğim / Çıkış tarihi
Sefo nasıl ünlü oldu?
Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı.
Sefo Kimdir Kaç Yaşında?
Sefo Kimdir Kaç Yaşında?
24 yaşında (16 Mart 1998)Sefo / Yaş
Aşkımız olay olacak şarkısını kim söylüyor?
Aşkımız olay olacak şarkısını kim söylüyor?
Burhan Çaçan'ın 'Aşkımız Olay Olacak', Nalan'ın 'Acemi Balık', Sezen Aksu'nun 'Gidiyorum', Kenan Doğulu'nun 'Kurşun Adres Sormaz ki', Mine Koşan'ın 'Yok Dostum Zor Dostum', Sibel Alaş'ın 'Bende Hüküm Sür' gibi parçalarını yeniden yorumlayan Derici'nin, repertuarında gerçekten çok az bilinen şarkılara yer vermesi dikkat …
Burhan Çaçan memleketi neresi?
EleşkirtBurhan Çaçan / Doğum yeri
Burhan Çaçan şu anda ne iş yapıyor?
Halen müzik çalışmalarına devam etmektedir. Albümlerinde yer alan "İpek Mendil" ve "Ben Yarime Neler Alayım" türküsü çok sevilir. 1981 yılında yönetmenliğini Yücel Uçanoğlu'nun yaptığı "Makber" filminde başrollerinde Burçan Çaçan, Pembe Mutlu ve Ahmet Mekin oynadı.
Kaç yaşında SEFO?
Kaç yaşında SEFO?
MERO nun yaşı kaç?
MERO nun yaşı kaç?
21 yaşında (28 Temmuz 2000)Mero / Yaş
Burhan Çaçan kaç yaşında?
61 yaşında (17 Ekim 1960)Burhan Çaçan / Yaş
Burhan Çaçan nereli kürt mü?
Burhan Çaçan 17 Ekim 1960; Eleşkirt, Ağrı doğumlu, Türk halk müziği sanatçısı.