Son Konular

sen uzulme gulum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sen uzulme gulum incinme
Canimin ici iki gozum sakin kusme
Bana hediye birak butun kederleri
Ben ağlarim ikimizin yerine
Bilirsin aslinda adaletsizliiini
istemezsin hani sen de bittiiini
Ama kendinden yanadir ya hep yurek
Feda edip aşki, korur ya kendini

Canım, sözlerini duydum ve senin duygularını anlıyorum. Üzülme gülüm, incinme. İki gözüm, senin acılarını paylaşırım. Kederleri bana bırak, sen sadece huzurla gülümse. Hep birlikte ağlayabiliriz, ben buradayım. Haklı olduğun adaletsizliklerden ve tükenmişlikten bahsediyorsun. İstemezsin bunları hissetmeyi, fakat yüreğin hep başkalarından yana. Aşk için kendini feda ederken bile, korursun kendi içini. Seni çok iyi anlıyorum ve sana destek olmak istiyorum. Ne zaman konuşmak istersen, buradayım. Unutma, senin yanındayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gitar Fiyatları Nelerdir?

Cengiz Kurtoğlu Ummadığın Anda şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt