Son Konular

Sen Soyle Hayat - Ferhat Gocer..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Su gibi akıp gitti yıllarım
Aşkı ararken bitti butun yollarım
Bom boş kaldı zamanla avuclarım
Ben hep bekledim hic giden olmadım
Hazırım kendimden gecmeye aşk isterse
Kelebek omru kadar kısa surse
Donemem artık senin olduğun şehre
Kanıyor mazim icimde oylece
Gormeden,duymadan mumkun mu yaşamak
Ellerim dokunmadan aşk yalan mı?
Gercek mi? Sen soyle hayat

Bu dizeler, aşkın gücü ve özlemin derinliği üzerine etkileyici bir şekilde yazılmış. Yılların nasıl hızla geçtiğini, aşk arayışlarının sonuçsuz kaldığını ve zamanın boşa harcanmasıyla avuçların bomboş kalışını anlatıyor.

Şarkının sözlerinde aşka hazır olma, kendinden geçme, kelebek ömrü kadar kısa süren mutluluk anlarını yaşama isteği dile getiriliyor. Ancak geçmişte yaşanan acılar ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir iç dünya ile karşı karşıya kalındığı vurgulanıyor. Bu duygusal karmaşanın içinde, aşkın gerçekliği ve yaşanabilirliği sorgulanıyor.

Duyguların derinliklerine inen bu sözler, yaşamın karmaşıklığı üzerine düşündürüyor ve insanın içsel çatışmalarını yansıtıyor. Aşkın, hayatın ve geçmişin karmaşıklığıyla dolu bir yolculuğun içinde olduğumuzu hatırlatıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Barış Manco - Lambaya Puf De

Melodika Notaları Oğretmenim Canım Benim

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt