- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Seminere giriş nasıl yapılır?
EBA öğretmen girişi için öncelikle EBA uygulamasına veya www.eba.gov.tr'ye giriş yapmalısınız. Açılan sayfada EBA öğretmen giriş yazısını girerek, ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme giriş yaptıktan sonra seminerlere katılabilirsiniz.
Öba seminerleri nasıl izlenir?
Öba seminerleri nasıl izlenir?
Kursiyer ve yöneticilerin kendilerine tanımlı hizmet içi eğitimlere katılmaları için MEBBİS veya e- devlet üzerinden sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Sisteme giriş yapan katılımcılar, ÖBA logosu üzerine tıklayarak ana sayfada yer alan "Size Özel" bölümünden kendilerine atanan eğitimleri görebileceklerdir.
Seminer videoları nasıl izlenir?
Seminer videoları nasıl izlenir?
Öğretmen ara tatil seminer canlı yayınına EBA'ya giriş yaparak 'Mesleki Gelişim' başlığı altında bulunan 15-19 Kasım 2021 Mesleki Çalışmalar adlı içerikten ulaşabilecekler. EBA sistemine öğretmenler, kişisel MEBBİS şifreleri veya e-devlet kullanıcı adı ve şifreleri ile erişebilecek.
Öba girişi nasıl yapılır?
ÖBA'YA GİRİŞ NASIL YAPILIR? Sistem üzerinden öğretmenlere verilecek yarıyıl tatilindeki eğitimlere, 24 Ocak – 4 Şubat'ta MEBBİS ve e-Devlet şifreleri kullanılarak erişilebilecek. Eğitimlerini tamamlayan öğretmenler, e-Sertifika'ları MEBBİS hizmet içi eğitim modülünden alabilecek.
Öba seminer belgesi nasıl alınır?
Öba seminer belgesi nasıl alınır?
Öğretmenler MEBBİS ya da e-Devlet şifreleri ile sisteme giriş yaparak sunulan eğitim konularından birine ya da isterlerse daha fazlasına katılabilecekler. Seminerleri tamamlayan öğretmenlere "seminer katılım belgesi" MEBBİS hizmet içi eğitim modülünden e-sertifika olarak verilecek.
EBA seminer videoları nerede?
EBA seminer videoları nerede?
Öğretmenler, ara tatil seminer canlı yayınına EBA'ya giriş yaparak 'Mesleki Gelişim' başlığı altında yer alan 15-19 Kasım Mesleki Çalışmalar adlı içerikten ulaşabilecekler. EBA'ya ise kişisel MEBBİS şifreleri veya e-devlet kullanıcı adı ve şifreleri ile erişebilecekler.
Öğretmen mesleki Gelişim Programı Nedir?
Mesleki gelişim topluluğu, öğretmenlerin birbirlerinden öğrenerek ilerledikleri uygulama temelli bir hizmet içi eğitimi kapsayacak. Mesleki Gelişim Topluluklarının topluluk içi iletişimi ve yapılan çalışmaların paylaşımı Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden gerçekleştirilecek.
MEB Uzaktan Eğitim Kursları nereden izlenir?
MEB Uzaktan Eğitim Kursları nereden izlenir?
* Eğitimlerin izlenmesinde sorun yaşamamak için "Chrome" tarayıcısını kullanmanızı tavsiye ederiz. Tarayıcıdan lms.eba.gov.tr adresine girilerek Giriş'e tıklanır. Ardından açılan EBA GİRİŞ sayfasından Eba kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapılır.
Uzaktan eğitim sürecinde öğretim becerilerinin geliştirilmesi kursu nereden izlenir?
Uzaktan eğitim sürecinde öğretim becerilerinin geliştirilmesi kursu nereden izlenir?
EBA sayfanıza girin. Sol taraftaki sekmelerde Mesleki Gelişim kısmını tıklayın. Kurslarım/Derslerim kısmını seçin.
Seminerde nelere dikkat edilmeli?
Konferans ve Seminer Verirken Dikkat Etmeniz Gerekenler
- Konuyu Belirleyin. Toplum önünde akıcı bir biçimde kendinizi ifade edebilmek için konferans konuları ile ilgili mutlaka hazırlık yapın.
- Video Çekin.
- Konuşma Temposunu Ayarlayın.
- Yakınlarınıza Seslenin.
- Yoga ve Meditasyon Yapın.
- Slayt Kullanın.
- Dinleyicileri Unutun.
Öğretmenler seminere nasıl katılacak?
Öğretmenler seminere nasıl katılacak?
Öba seminer nasıl izlenir?
Öba seminer nasıl izlenir?
Seminer nasıl yazılır?
Seminer, kolay anlaşılır akıcı bir dille ve yazım kurallarına uygun olarak yazılmalıdır. Anlatım üçüncü şahıs ağzından yapılmalı, tümceler kısa ve özlü olmalıdır. çizelgelerin açıklamaları ile alıntılar, dip notlar, eşitlikler, dizinler ve kaynaklar listesinin yazımında ise 1 satır aralığı kullanılmalıdır.
Öğretmen seminerleri nereden izlenecek 2022?
Öğretmen seminerleri nereden izlenecek 2022?
Öğretmenler ve okul yöneticileri için gerçekleştirilen Mesleki Gelişim Toplulukları Programları, ÖBA platformu üzerinden yapılmaktadır. Kursiyer ve yöneticilerin kendilerine tanımlı hizmet içi eğitimlere katılmaları için MEBBİS veya e- devlet üzerinden sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.
Ara tatil öğretmen semineri nasıl olacak?
Ara tatil öğretmen semineri nasıl olacak?
ÖĞRETMENLERİN ARA TATİL SEMİNERLERİ ONLİNE MI OLACAK? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "11-15 Nisan tarihleri arasındaki ara tatilde öğretmenlerimizin okula gitme zorunluluğunu kaldırıyoruz. Mesleki gelişim için öğretmen bilişim ağı oluşturduk o platformlardaki eğitimlere istedikleri yerlerden katılabilirler" dedi.
2022 yaz semineri ne zaman?
Yüz binlerce öğretmenin yaz tatilini ne zaman biteceği belli oldu. Takvime göre, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında, öğretmenlerin mesleki çalışmaları 31 Ağustos 2021 Salı başlayacak.
Öba ne zaman açılacak?
Öba ne zaman açılacak?
Böylece son on yılın en yüksek kişi başı eğitim saatine ulaşmış olduk. 2022 yılında öğretmenlerimizin uzaktan eğitimde eğitim seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı'nı (ÖBA) kurduk ve bu dijital platformu ilk kez 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındaki iki haftalık yarıyıl tatilinde kullanmaya …