Son Konular

Seminer ne ise yarar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Seminer ne işe yarar?

Seminer, bir yetkilinin yönetiminde bir topluluğa bilgi vermek için hazırlanan soru-cevap ve tartışma şeklinde gelişen toplantılara verilen genel isimdir. Yüksekokul ve üniversitelerde bir öğretim üyesi ya da akademisyenin öğrencilere yönelik çalışma, rapor ve tartışma sunma oturumu da seminer olarak adlandırılır.

Öğretmenlere neden seminer verilir?

okulların kapandığı tarih ile temmuzun ilk günleri arasındaki zamanı kapsayan ,okullarda öğretmenlerin mesleki gelişiminin sağlanması ve eğitim öğretiminin değerlendirmesinin yapılması hedeflenen döneme verilen isimdir. bu dönemde bütün öğretmenlere (bkz: ek ders)de ödenir.
Seminere katılmak zorunlu mu?
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ÖBA üzerinden yürütülen bu dönemdeki mesleki gelişim eğitimlerinde öğretmenlerin 414 binin üzerinde sertifika aldığını ve ÖBA'da öğretmen başına 3,1 eğitimin tamamlandığını belirtti. Ara tatilde seminerlere katılmanın zorunlu olmadığı ve isteğe bağlı olduğu ifade edildi.
Seminer kimlere hitap eder?
Seminerler, üniversitelerde okuyan ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri için düzenlenen iş kolu tanıtımları ile ülkemizde yer etmeye başladı. Günümüzde hemen hemen her alanda işinin uzmanı, duayeni ya da eğitimcileri tarafından seminer veriliyor ve her kesime hitap ediyor.

Seminerde kaç kişi olur?

Seminer, bir konuyla ilgili katılımcılara bilgi vermek amacıyla düzenlenen organizasyondur. Genelde bir ya da birkaç konuşmacı olur. Tercihe bağlı olarak seminerin sonunda konuşmacıya katılımcılar tarafından soru sorulabilmektedir.

Öba seminerleri Mebbise işlenecek mi?

Öğretmenler ve okul yöneticileri için gerçekleştirilen Mesleki Gelişim Toplulukları Programları, ÖBA platformu üzerinden yapılmaktadır. Kursiyer ve yöneticilerin kendilerine tanımlı hizmet içi eğitimlere katılmaları için MEBBİS veya e- devlet üzerinden sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.
Hizmetiçi eğitime gitmezsek ne olur?
(4) Eğitim sonunda sınavlardan herhangi birine mazeretsiz olarak katılmayanlar, başarısız sayılır, ayrıca haklarında 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun disiplinle ilgili hükümleri uygulanır.
Seminer ve Konferans arasındaki fark nedir?
Konferans, bilgi aktarma amacıyla düzenlense de, o konuyla ilgilenen insanları bir araya getirme amacı da taşır. Seminer ise daha çok bir konuda bilgi aktarmaya odaklanmıştır. Seminerler genellikle direkt bilgi vermek amacıyla yapılırken; konferans içerisinde konu ile ilgili beyin fırtınası, tartışmalar da yapılabilir.

Seminer kimlere hitap etmektedir?

Teknofest kac yas ustu?

Diclofenac 75 mg ne icin kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt