Son Konular

Sebium Global nasil kullanilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Sebium Global nasıl kullanılır?

Günde 1/2 kez kullanıma uygundur.
- Adım 1 Sébium H2O, Sébium Foaming Gel ya da Sébium Foaming Gel Active ile cildinizi temizleyin.
- Adım 2 Ürünü parmağınıza dökün.
- Adım 3 Yavaş hareketlerle masaj yapar gibi ürünü yüzünüze sürün.

Bioderma Sebium serisi nasıl kullanılır?

Sébium Foaming Gel Active'i yoğun akne probleminiz geçene kadar sabah ve akşam yüz ve vücut olarak kullanabilirsiniz.

Bioderma Global cover nasıl kullanılır?

Bioderma Global cover nasıl kullanılır?
Kullanım Şekli:
- Sebium H20 ya da Sebium foaming gel ile temizlenmiş cilde uygulanmalıdır.
- Yeşil kompakt bölümünden düzensiz ciltte ihtiyaç duyulan bölge üzerine uygulayın.
- Daha sonra ürünün kapağını çevirerek açın ve renkli sıvıyı yüzünüzün tamamına yayın.
- Her kullanımda kapağı sıkıca kapatın.

Bioderma Sebium Sensitive ne zaman kullanılır?

Bioderma Sebium Sensitive ne zaman kullanılır?
Temizlenmiş cilde günde 1 veya 2 kez olacak şekilde uygulayın. Göz temasından kaçınınız.

Sebium ne işe yarar?

Ciltteki fazla yağ/sebum dengesinin düzenlenmesine yardımcı olurken cildi derinlemesine arındırır. Cildi kurutmadan ve cildin doğal dengesine özen göstererek cildi nazikçe temizler. İçeriğindeki çinko sülfat ve bakır sülfat sayesinde cildi temizler ve arındırır.

Hydrabio gel cream ne işe yarar?

Bioderma hydrabio gel cream 40 ml ürün açıklaması: Normalden karmaya dönük nemsiz ve hassas ciltler için hafif dokulu nemlendirici bakım kremi. Tek bir adımda cildi derinlemesine nemlendirir, cildin ışıltısına yeniden kavuşmasına yardımcı olur.

Bioderma Sebium hangi cilt için?

Bioderma Sebium hangi cilt için?
Sébium Serisi Bazen yetişkinlik döneminde bile kızarık akne problem yaşanabilir. BIODERMA'nın çözümü: Karma, yağlı ve akne eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilen Sébium serisi dermatologlar tarafından önerilen temizleme ve bakım ürünlerinden oluşur.

Bioderma Sebium Global Cover Correcteur Vert Green Corrector nedir?

Bioderma Sebium Global Cover Correcteur Vert Green Corrector nedir?
Bakuchiol kompleksi ve Fluidactiv™ patentini içeren SeboRestore™ Teknolojisi sayesinde cildin sebum yapısındaki bozulmayı gidermeye ve sebumun doğal koruyucu işlevlerini geri kazandırmaya destek olur. Yeşil kompaktı ve renkli dokusu sayesinde sayesinde akne ve siyah nokta görünümünün kapatılmasına yardımcı olur.

Sebium Hydra nasıl kullanılır?

Günde 1 ya da 2 kez uygulanabilir….Kullanım tavsiyeleri
- Adım 1 Ürünlerle yüzünüze temas etmeden önce ellerinizin temiz olduğundan emin olun.
- Adım 2 Sensibio H2O ya da Sensibio Foaming Gel ile yüzünüzü temizleyin.
- Adım 3 Ürünü parmağınıza dökün.
- Adım 4 Yumuşak hareketlerle oval daireler çizerek ürünü yüzünüze sürün.

Bıoderma nasıl kullanılır?

Yüzünüzü suyla ıslatıp, jeli cildinize masaj yaparak sürün. 3 dakika boyunca güzelce uygulayıp, bol suyla temizleyin. Ürünü kullandıktan sonra nemlendirici uygulayabilirsiniz.Gün içerisinde 2 defa uygulayabilirsiniz.

Sebium Hydra ne işe yarar?

Sebium Hydra ne işe yarar?
Cevap: Bioderma Sebium Hydra Yatıştırıcı Krem 40 ml Ciltte aşırı kuruluk, kızarık görünümünü ve gerginlik hissinin giderilmesine yardımcı nemlendirici krem. Bioderma Sebium Global 30 Ml Karma ve yağlı ciltler için inatçı cilt pürüzlerini ve siyah noktaları gidermeyi hedefleyen yoğun arındırıcı bakım kremidir.

Bioderma yüz yıkama jeli nedir?

Bioderma yüz yıkama jeli nedir?
Cildi nazikçe temizlemeye, makyajdan arındırmaya ve nemlendirmeye yardımcıdır. Patentli D.A.F.™ kompleksi, hassas ciltlerin tolerans eşiğinin yükseltilmesini destek olur. Kremsi yapıdaki köpüğü cilde yumuşaklık ve konfor sağlamaya yardımcı olur. Yüz ve göz çevresi kullanımına uygundur.

Sebium Global, Bioderma tarafından özellikle karma, yağlı ve akne eğilimli ciltler için geliştirilen bir üründür. Bu ürünün nasıl kullanılması gerektiği hakkında verilen bilgiler şu adımları içermektedir:

1. Adım: Sébium H2O, Sébium Foaming Gel ya da Sébium Foaming Gel Active gibi bir temizleyici ile cildinizi temizleyin.
2. Adım: Ürünü parmağınıza dökün.
3. Adım: Yavaş hareketlerle masaj yapar gibi ürünü yüzünüze sürün.

Sébium Foaming Gel Active ise yoğun akne problemleriniz geçene kadar sabah ve akşam yüz ve vücut olarak kullanabileceğiniz bir üründür.

Bioderma Global Cover ise cildi düzensizlikleri ve ihtiyaç duyulan bölgeleri kapatmaya yardımcı bir üründür. Kullanım şekli aşağıdaki adımlara uygundur:

1. Temizlenmiş cilde Sebium H2O ya da Sebium Foaming Gel ile uygulayın.
2. Yeşil kompakt bölümünden düzensiz ciltte ihtiyaç duyulan bölge üzerine uygulayın.
3. Daha sonra ürünün kapağını açarak renkli sıvıyı yüzünüzün tamamına yayın.
4. Her kullanımda kapağı sıkıca kapatmayı unutmayın.

Bioderma Sebium Sensitive ise temizlenmiş cilde günde 1 veya 2 kez olacak şekilde uygulanan bir üründür.

Sebium Hydra, cildin aşırı kuruluk, kızarık görünüm ve gerginlik hissinin giderilmesine yardımcı olur. Hassas ciltler için nemlendirici krem özelliğine sahiptir.

Bioderma yüz yıkama jeli ise cildi nazikçe temizlemeye, makyajdan arındırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Hassas ciltlerin tolerans eşiğini yükseltmeye yardımcı olan bir üründür. Yüz ve göz çevresi kullanımına uygundur.

Karanfil kilo verdirir mi?

JBL Boombox 3 ne zaman cikacak?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt