Modoratör
Efsanevi Üye
Scotty sürücü nedir?
Scotty motosiklet sürücüsü ile motosiklete binmeyi isteyen kullanıcıyı uygulama üzerinden bir araya getiriyor. Kullanıcının bulunduğu lokasyona yakın olan sürücüye bildirim gidiyor. Sürücü bildirimi kabul ederse ikili iletişime geçiyor ve keyifli yolculuk başlıyor.
Scotty kargo sahibi kim?
Hayri Arslan, İstanbul'un 9 bölgesinde depolar açtıklarını belirterek, şunları kaydetti: 'Şişli, Bayrampaşa, Bahçelievler, Beylikdüzü, Acıbadem, Ümraniye, Küçükçekmece, Pendik ve Maltepe'de dağıtım noktalarımızı hayata geçirdik.
Scotty sürücü nasıl olunur?
Scotty sürücü nasıl olunur?
Gereksinimler
- Sürücü Ehliyeti.
- Temiz Sabıka Kaydı
- Araç Ruhsatı (varsa)
- Sürücü profil fotoğrafı
Scotty hala çalışıyor mu?
Scotty hala çalışıyor mu?
şuan sadece istanbul için hizmet vermekte.
Işınla beni Scotty ne demek?
Evet, o meşhur "Uzay Yolu / Star Trek" filmindeki kaptan Kirk'ün "Işınla beni Scotty" repliğinin ta kendisinden alıyor ismini. İstanbul'da yaşayan scooter tipi motosiklet sürücüleri, sizi bulunduğunuz yerden alıp gideceğiniz yere bırakıyor.
Scotty kargo ne demek?
Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, Paket hizmetiyle paket teslimatına yeni bir boyut kazandırıyor. Hızlı, ekonomik ve profesyonel bir hizmet sunan Scotty Paket, satın alınan ürünleri İstanbul içinde sadece iki saatte ulaştırıyor.
Scotty nedir Kargo?
Scotty nedir Kargo?
Scotty Türkiye ne kadar kazanıyor?
Scotty Türkiye ne kadar kazanıyor?
– yolcu size 10 km mesafede ise onu almaya giderken ilk 5 km ücretsiz, sonraki her 1 km için scotty sizin prim kasanıza 1 tl yatırıyor. kasa 50 tl olduğunda banka hesabınıza yatırılıyor. * yolcudan 3 tl açılış + 5 tl yol ücreti : 8 tl nakit alıyorsunuz. toplamda 13 tl kazanmış oluyorsunuz.
Scotty den ne kadar kazanıyor?
Scotty kargo ne?
Scotty kurye ne kadar kazanıyor?
Scotty kurye ne kadar kazanıyor?
Scotty nedir Ekşi?
Scotty nedir Ekşi?
star trek 1. nesilde geminin teknik i$leriyle ilgilenen, kopru murettebatinin surekli "skati isinla beni, skati torpiller, skati hede, skati hodo" diyerek maymun ettikleri karakter.
Scotty para kazandırır mı?
Scotty paket başı ne kadar?
Sigortalı olarak çalışarak şahıs şirketi kurulabilir. Vergi mükellefi olduğunuz takdirde Scotty Paket'te çalışabilirsiniz. Yarı zamanlı çalışsanız dahi vergi mükellefi olma zorunluluğu bulunmaktadır. Maliyeti standart olarak 200 TL + KDV'dir.
Scotty ne kadar kazanır?
Scotty ne kadar kazanır?
Scotty kuryelerinin maaş miktarı günlük dağıtılan paket başına verilir. Günlük dağıtılan paketlerin sonucu olarak kazanç miktarı yaklaşık brüt 280 TL olur. Bu tutardan benzin giderlerini çıkarırsak kurye günde 220 TL net kazanç elde eder.