Son Konular

Scotty nasil calisir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Scotty nasıl çalışır?

Scotty motosiklet sürücüsü ile motosiklete binmeyi isteyen kullanıcıyı uygulama üzerinden bir araya getiriyor. Kullanıcının bulunduğu lokasyona yakın olan sürücüye bildirim gidiyor. Sürücü bildirimi kabul ederse ikili iletişime geçiyor ve keyifli yolculuk başlıyor.

Scotty nasıl çağırılır?

Scotty nasıl çağırılır?
Eğer Scotty'yi kullanacağınızı düşünüyorsanız Android veya iOS uygulamalarını indirebilir, motor/scooter sahibi olarak Scotty'ye katılmak isterseniz usescotty.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Scotty kargo nedir?

Scotty kargo nedir?
Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, Paket hizmetiyle paket teslimatına yeni bir boyut kazandırıyor. Hızlı, ekonomik ve profesyonel bir hizmet sunan Scotty Paket, satın alınan ürünleri İstanbul içinde sadece iki saatte ulaştırıyor.

Scotty kurucusu kimdir?

Paylaşımlı motosiklet, paket teslimatı ve yemek teslimatı alanlarında hizmet veren yerli teknoloji girişimlerimizden Scotty'nin kurucusu ve CEO'su Tarkan Anlar ile girişimin hikayesi üzerine konuştuk.

Scotty ayda ne kadar kazandırıyor?

Scotty ayda ne kadar kazandırıyor?
Scotty Paket'in iş modelinde komisyon bulunmamaktadır. Muhasebe ve şirket kurma işlemleri Foriba tarafından yapılmaktadır ve maliyeti aylık 200 TL'dir. Fatura kazanç + KDV olarak kesilmektedir. Örneğin toplam kazanç 250 TL iken 250 TL + KDV'lik fatura kesilmektedir.

Scotty hala var mı?

Scotty hala var mı?
motosiklet taksi uygulaması. şuan sadece istanbul için hizmet vermekte.

Scotty yok mu?

Twitter üzerinden yeni bir açıklama yapan Scotty, 2020 yılında daha verimli bir şekilde büyüyebilmek için yemek sipariş hizmetini durdurduğunu açıkladı.

Scotty Genel müdür?

Scotty Genel müdür?
İSTANBUL (AA) – Scotty Genel Müdürü Hayri Arslan, yeni nesil taşımacılık ile hayatı kolaylaştırmaya devam ettiklerini belirterek, 'Haziran ayı itibarıyla dağıtım ağına dahil ettiğimiz sözleşmeli mükellef sürücülerle istihdamı arttırıp Scotty ailesini genişleterek 'iyiliği dağıtmaya' var gücümüzle devam edeceğiz.

Scotty ne zaman kuruldu?

Scotty ne zaman kuruldu?
HAKKIMIZDA. Tatlı bir bahar akşamı trafikte geçen sürenin sosyal hayatımızdan çalıp gitmesine son vermek amacıyla, 2017 yılında Ümraniye'de 1+1 evde başlayan Scotty rüyası, bugün binlerce sürücünün dahil olduğu bir paylaşım zinciri haline geldi.

Scotty nedir Ekşi?

edindiğim bilgiye göre scooter tarzı motosiklet kullanıcıları ile trafikten kurtulmak isteyenleri bir araya getiren bir paylaşım ekonomisi uygulaması. saatlerce trafikte beklemek yerine her yere daha kısa sürede ulaştığın için "ışınla beni scotty"deki "scotty" çok güzel bir isim olmuş.

Motor Taksi yasal mı?

Motor Taksi yasal mı?
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, motorlu taksi uygulamasının yasal olmadığını belirterek, "Korsan taşımacılık yapan Uber ve mahalle aralarında çalışan korsan araçların 30-60 gün bağlanması söz konusu. 5 ila 10 bin lira cezası var. Uber ile aynı yaptırım uygulanıyor.

Işınla beni Scotty ne demek?

Işınla beni Scotty ne demek?
Adı Scotty. Evet, o meşhur "Uzay Yolu / Star Trek" filmindeki kaptan Kirk'ün "Işınla beni Scotty" repliğinin ta kendisinden alıyor ismini. İstanbul'da yaşayan scooter tipi motosiklet sürücüleri, sizi bulunduğunuz yerden alıp gideceğiniz yere bırakıyor.

Scotty motosiklet sürücüsü ile motosiklete binmeyi isteyen kullanıcıyı uygulama üzerinden bir araya getiriyor. Kullanıcının bulunduğu lokasyona yakın olan sürücüye bildirim gidiyor ve sürücü bildirimi kabul ederse ikili iletişime geçip keyifli bir yolculuk başlıyor. Scotty'nin temel işleyişi bu şekildedir.

Scotty'yi çağırmak için Android veya iOS uygulamalarını indirebilirsiniz. Eğer motosiklet veya scooter sahibi olarak Scotty'ye katılmak isterseniz usescotty.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Scotty ayrıca Paket hizmeti ile paket teslimatına da olanak sağlayarak şehir hayatını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Scotty Paket, İstanbul içinde sadece iki saatte satın alınan ürünleri ulaştırarak hızlı, ekonomik ve profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Scotty'nin kurucusu ve CEO'su Tarkan Anlar'dır. Scotty'nin iş modelinde Paket hizmetinde komisyon bulunmamakta olup, muhasebe ve şirket kurma işlemleri Foriba tarafından yapılmaktadır.

Scotty hala İstanbul için hizmet vermekte olup, motosiklet taksi uygulamasıdır. Ancak 2020 yılında yemek sipariş hizmetini durdurma kararı almıştır.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı'na göre motor taksiler yasal değildir ve korsan taşımacılık olarak kabul edilmektedir. Uber gibi korsan araçlara uygulanan cezalar motor taksiler için de geçerlidir.

"Işınla beni Scotty" ifadesi, aslında "Uzay Yolu / Star Trek" filmindeki kaptan Kirk'ün "Işınla beni Scotty" repliğinden esinlenerek kullanılmaktadır. Anlamı ise İstanbul'da scooter tipi motosiklet sürücülerinin kullanıcıları bulundukları yerden alarak istedikleri yere götürmeleridir.

Otizm belirtileri nelerdir?

How long do Boston Terriers live for?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt