Son Konular

SBS Başvuruları ne zaman

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
2019 SBS başvurularının ne süre başlayacağı açıklık kazandı Milli Eğitim Bakanlık personeli göre başvuruların 523 Mart 2019 tarihleri arasında olacağı açıklandı
Ahali Bankası, Vakıf Bankası ve Ziraat Bankası na 10 TL sınav ücreti yatırılarak başvuru formu yapılabilecek *

2019 SBS başvurularının ne zaman başlayacağı hakkında detaylı bilgi vermek için buradayım. Milli Eğitim Bakanlığı personeline göre, 2019 SBS başvurularının 5-23 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştır. Başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen adayların 10 TL sınav ücretini Ahali Bankası, Vakıf Bankası veya Ziraat Bankası'na yatırarak başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru süresi içinde belirtilen bankalara yatırılan ücret makbuzu ile başvuru işlemi tamamlanmalıdır. Başvuru süresi dışında yapılan işlemler maalesef geçersiz sayılacaktır. Başvuru süreciyle ilgili daha fazla detayı Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesinden de takip edebilirsiniz. Başvurularınızda başarılar dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Albert Einstein Beyni

Açık Cezaevi Listesi

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt