Editör
Efsanevi Üye
Savaş Açıkgöz hangi hastanede?
Dr. Savaş AÇIKGÖZ, Liv Hospital Ankara Kardiyoloji Kliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.
Musa Çakıcı hangi hastanede?
Musa Çakıcı hangi hastanede?
Dr. Musa Çakıcı Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi bünyesinde çalışıyor.
Gaziantep Liv Hospital sahibi kim?
Gaziantep Liv Hospital sahibi kim?
Liv Hospital, birçok kuruluşa ve özellikle spora büyük yatırımlarda bulunuyor. Liv Hospital'in yönetim kurulu Başkanı ve CEO'su Muharrem Usta'dır. Muharrem Usta, bir dönem Trabzonspor başkanı olarak görev almıştır. Aynı zamanda Medicalpark'ın da sahibidir.
DC doktor Cigdem Usul Afşar hangi hastanede?
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi.
Gaziantep Liv Hospital muayene ücreti ne kadar?
Gaziantep Liv Hospital muayene ücreti ne kadar?
Liv Hospital hastanesinde ve Türkiyedeki anlaşmalı özel hastanelerde Doktor Muayeneleri, Laboratuvar Hizmetleri, Görüntüleme ve Tanı yöntemleri, İleri Tanı Yöntemleri vb. tedavi hizmetlerine sadece 15 TL katkı ücreti ödeyerek tedavi olabilirsiniz.
Prof Dr Cemal Tuncer Kimdir?
Prof Dr Cemal Tuncer Kimdir?
Prof. Dr. Cemal Tuncer Kardiyoloji uzmanıdır. Girişimsel Kardiyoloji, Kalp Ritim Bozukluğu, Panik Atak alanlarında hizmet veriyor ve Komissürotomi, Kalp kapakçığı tamiri, Venöz dupleks ultrasonografisiKomissürotomi, Kalp kapakçığı tamiri, Venöz dupleks ultrasonografisi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Liv okulları kimin?
2018 yılında ilk kampüsünü Çekmeköy'de açan Liv Koleji, Muharrem Usta tarafından kurulmuştur. Muharrem Usta, aralarında Liv Hospital, Medical Park, VM Medical Park hastaneleri ve İstinye Üniversitesini şirketler grubunun yönetim kurulu başkanıdır.
Liv Hospital Gaziantep müdürü kimdir?
Liv Hospital Gaziantep müdürü kimdir?
Liv Hospital Gaziantep Genel Müdürü Erol Aslan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ'u da makamında ziyaret etti.
Onkolojik vaka nedir?
Onkolojik vaka nedir?
Onkoloji; vücutta varolan tümörlerin oluşumu, nedenleri, tanısı, tedavisi ve kalıtımla ilişkisini inceleyen bilim dalıdır. Kanserli hücreleri incelediği gibi kanserli olmayan hücreleride inceler. Bu onkolojinin ilgilendiği dalları genişletir.
Liv Hospital muayene ücreti ne kadar 2021?
2021 Yılında Çocuğunuzun Sağlık Giderleri İçin Liv Hospital Hastanesinde Fark Ödemeyin. Çocuğunuzun; Doktor Muayeneleri, Laboratuvar Hizmetleri, Görüntüleme ve Tanı yöntemleri, İleri Tanı Yöntemleri vb. tedavi hizmetlerine sadece 15 TL katkı ücreti ödeyerek tedavi yaptırabilirsiniz.
Liv Koleji müdür?
Liv Koleji müdür?
Önem Oğuz, Liv Koleji Çekmeköy Kurucu Okul Müdürü olarak görevine başladı. Önem Oğuz, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 1990 yılından mezun olduktan sonra eğitim sektöründeki kariyerine özel bir okulda PDR Uzmanı olarak başladı.
Önem Oğuz kimdir?
Önem Oğuz kimdir?
Önem Oğuz 26 yıllık kariyeri boyunca Türkiye'nin prestijli özel okullarında müdür yardımcılığı, müdürlük ve kurucu müdürlük gibi akademik ve idari görevlerde bulundu. Evli ve 1 çocuk annesi olan Önem Oğuz, Liv Koleji Çekmeköy Kurucu Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Liv Hospital Gaziantep Başhekimi kimdir?
Gaziantep Liv Hospital Başhekimi Fatih Yendi'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Liv in açılımı nedir?
Liv in açılımı nedir?
İsmi verilirken Leading International Vision (Sağlıkta Uluslararası Vizyon) prensibinin baş harflerinden esinlenilen Liv Hospital için, İngilizce "hayat" (live) kelimesi de var olma amacının en önemli simgesi oldu.