Son Konular

Sapyoseksuel erkek ne demek?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Sapyoseksüel erkek ne demek?

Sapyoseksüel kelimesi, zeki kişilere ilgi duyanları tanımlar. Dış güzellikten ya da fiziksel görüntüden ziyade, entelektüellik ve akıl, zeka gibi kriterlerinden etkilenen insanları ifade eder. Özetlemek gerekirse 'beyin' aşkıdır. Zeka, espri yeteneği, mizah anlayışı gibi öğeler sapyoseksüeller için önemli kriterler.

Facebook BBM nedir?

BlackBerry Messenger ya da BBM, BlackBerry OS, BB10, iOS, Android ve Windows Mobile platformlarında kullanılabilen, anlık mesajlaşma ve sesli konuşma uygulamasıdır.

Zekadan hoşlananlara ne denir?

Zekadan hoşlananlara ne denir?
Sapyoseksüelliğin basit olarak tanımından bahsetmek gerekirse ikili ilişkilerde kişinin "ben onun beynini seviyorum" cümlesiyle özetleyebiliriz. Sapyoseksüel kişiler genellikle entelektüellikten, zekadan ve zekice yapılan espirilerden hoşlanan kişilerdir. Sapyoseksüellik tam olarak zekâdan etkilenme durumudur.

Bilgi aşığı ne demek?

Bilgi aşığı ne demek?
zekadan etkilenme durumu, intelijans diyelim. ancak zeki kişilere ilgi duyanlara verilen sıfat. – sap olduğumu biliyordum. bir türk sapyoseksüeli, sabaha karşı, taksim. kişinin partnerinin zekası aracılığıyla kendi zekasına hayranlık duyması şeklinde de tanımlanabilir.

BBM PIN kodu nedir?

Bbm pin, Blackberry Messenger pin'in kısaltmasıdır. Blackberry telefonlara has bir pin numarasıdır. Bbm pin (Blackberry Messenger pin) Blackberry messenger servisi ve diğer bilgi servislerinde kullanabileceğiniz size özel bir pin kodudur.

Sapyoseksüeller zeki mi?

Sapyoseksüellik, kişinin son derece zeki insanlara cinsel olarak ilgi duyması anlamına geliyor. Öyle ki bir sapyoseksüel için bir partnerdeki en önemli özellik zekası.

Kız bulanlara ne denir?

Kız bulanlara ne denir?
Sapyoseksüel, akıllı veya zeki sözcüğünün latincesi olan sapien ile sexualis'in birleşmesinden oluşan bir kelimedir. Sapyoseksüelliğin basit olarak tanımından bahsetmek gerekirse ikili ilişkilerde kişinin "ben onun beynini seviyorum" cümlesiyle özetleyebiliriz.

Zekayı çekici bulmaya ne denir?

Zekayı çekici bulmaya ne denir?
Sapyoseksüellik, kişinin karşısındaki insanı çekici bulmasında zekanın, dış görünüşten veya diğer faktörlerden daha önde olması anlamına geliyor. Bu kişiler, karşılarındaki kişinin konuşmasından, eğitim seviyesinden, okuduğu okullardan veya bilgi birikiminden etkilenip onu fazlasıyla çekici bulabiliyorlar.

BBMM neyin kısaltması?

Türkiye Büyük Millet Meclisi – Vikipedi.

Sapyoseksüel tersi nedir?

Aseksüel Genel olarak cinsel çekim ya da bir başkasıyla gerçekleştirilecek cinsel pratiklere yönelik arzu duymayan insanları tarif etmek için kullanılsa da aseksüellik, cinsel çekimin değişkenlik göstermesiyle (veya böyle bir çekim olmamasıyla) tanımlanan geniş bir cinsel yönelim spektrumudur.

Sapyoseksüel erkek ne demek?

Sapyoseksüel kelimesi, zeki kişilere ilgi duyanları tanımlar. Bu terim, dış güzellik ya da fiziksel görüntü yerine entelektüellik, akıl, zeka gibi kriterlerden etkilenen insanları ifade eder. Sapyoseksüel erkekler genellikle zeka, espri yeteneği, mizah anlayışı gibi özelliklere sahip kişilerden etkilenirler. Bu bağlamda, sapyoseksüel erkekler, karşılarındaki insanın zekasını, zeka ile yapılan esprileri ve düşünce derinliğini çekici bulabilirler. Sapyoseksüellik, kişinin zekânın cinsellik açısından ön planda olduğu bir tercihi ifade eder. Bu terim, zekayı çekici bulan, entelektüel bağlamda bağlanma yaşayan bireyleri tanımlar.

Sizofren insanlar ne yapar?

2 aylik yavru kedi ne kadar mama yer?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt