Modoratör
Efsanevi Üye
SAP Yönetimi Nedir?
Sap, sistem, uygulama ve ürünler olarak tanımı yapılan, Alman yazılım şirketi kaynaklı bir bilgisayar programıdır. En fazla kurumsal kaynak planlamaları ile veri yönetim programları alanlarında adından bahsettirmiştir. SAP, IBM firmasında çalışmış olan beş kişi tarafından üretilen bir programdır.
SAP no ne demek?
SAP no ne demek?
SAP, Sistemler, Uygulamalar ve Ürünler"in kısaltmasıdır. IBM'de çalışan 5 kişi tarafından üretilmiş olan SAP, 1972'de Almanya'da küçük bir yazılım şirketi olarak sadece bir müşteri ye özel olarak başladı. SAP, Sistemler(Systems), Uygulamalar(Application) ve Ürünler'in(Product) kısaltmasıdır.
SAP SD modülü ne demek?
SAP SD modülü ne demek?
SAP SD (Sales and Distribution / Satış ve Dağıtım) modülü satış ve sevkiyat süreçlerinizi etkin biçimde yönetmenizi sağlayan modüldür. SD modülü ile fiyatlandırma koşulları esnek şekilde tanımlanır, kredi ve risk yönetimi yapılır, teklif takipleri ve müşteri sözleşmeleri yönetilir.
Şap bilen ne demek?
SAP uzmanı; çalıştığı firma ya da şirketin herhangi bir bölümünün ya da bir sürecinin bilgisayar ortamındaki durumunu takip eden, SAP süreçlerini kontrol eden ve destek veren kişidir.
Şap FI ne demek?
Şap FI ne demek?
SAP FI (Financial Accounting), çeşitli finansal işlem bilgilerini gerçek zamanlı olarak kaydetmeye, toplamaya ve işlemeye yardımcı olan bir SAP modülüdür. SAP Financial Accounting ile harici raporlama için gerekli verileri çıkarabilirsiniz.
Şap uzmanı ne kadar maaş alır?
Şap uzmanı ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Kıdemli SAP Danışmanı | 8.970 | 14.540
SAP Uzmanı | 3.960 | 6.270
SAP Açilimi nedir?
SAP, 1972 yılında beş eski IBM çalışanı tarafından Systemanalyse und Programmentwicklung ("Systems Analysis and Program Development") adı altında Mannheim, Almanya'da kurulmuştur.
SAP QM modülü nedir?
SAP QM modülü nedir?
SAP Kalite Yönetimi (QM) modülü, işletmelerin tüm süreçlerini yüksek kalitede yürütmelerini sağlar. SAP QM modülü , satın alma, satış ve üretim süreçleri ile entegre çalışır. Sağladığı geniş fonksiyonlar sayesinde kalite yönetimi modülü tüm kalite süreçlerini detaylı bir şekilde yürütebilir.