Modoratör
Efsanevi Üye
Sansar Salvo ne zaman başladı?
18 Ağustos 1989; Kadıköy, İstanbul, Türkiye), Türk rap sanatçısı ve söz yazarı….
Sansar Salvo
Etkin yıllar | (2001-günümüz)
İlişkili hareketler | Çağla Ayben Ceza Server Uraz Rahdan
Sansar Salvo ne kanseri?
Sansar Salvo ne kanseri?
bu yeterdi. daha sonra işler yoluna girdi gibi görünürken yine aynı hastalık kendini tekrar etmiş bu kez büyümüş ve lenf kanserine dönüşmüştü. yukarıdaki entry'im de var herkes çok evham yapmıştı. ben sansar'ın ölmeyeceğini biliyordum. o kadar dua etmiştik, allah bizi görür diye düşündüm hep. neyse ki allah'a şükür …
Sansar Salvo kaç yaşında?
32 yaşında (18 Ağustos 1989)Sansar Salvo / Yaş
Sansar Salvo Ağır Roman ne zaman çıktı?
Sansar Salvo Ağır Roman ne zaman çıktı?
2016Ağır Roman / Çıkış tarihi
Rapozof kimdir?
tc kayıtlarına göre ismi burhan sarraç'tır. rap aleminde görüp duyabileceğiniz, tanıyabileceğiniz en samimi rapper. kendisinden çok arkadaşlarını düşünür. bu çalkantılı ve entrikalı camiada güvenebileceğiniz, ne olursa olsun sizi yarı yolda bırakmayan kişiliği ile en iyisidir.
Ağır Roman nasıl bir film?
Ağır Roman nasıl bir film?
Doksanlı yıllarda çekilmiş olmasına rağmen teknik olarak da nitelik olarak da kaliteli bir film.. oyuncular çok başarılı.. Takip Et! Okan Bayülgen ve Mustafa Uğurlunun resmen oyunculuk dersi verdiği, hikayesi, müzikleri, kurgusu, kısaca her şeyiyle Türk sinema tarihinde kendine önemli yer edinen bir yapıt.
Her hayatın bir ağırlığı var koçum seninki kaça tartıyor?
Her hayatın bir ağırlığı var koçum, seninki kaça tartıyor? Ruhum çalkalanıyor be. Ölümüne tav oldum kevaşeye. O akşam koleranın iyi insanları ruhlar aleminin gece bekçilerini kıskandırırcasına Sado'nun hala ışıldayan bedenini beklemeye koyuldular.
Ağır Roman filmi kaç dakika?
Ağır Roman filmi kaç dakika?
2 saat 1 dakikaAğır Roman / Süre
Ağır Roman sonunda ne oluyor?
Kolera'nın bitirim delikanlısı olan Salih kanunsuz işlere de karışmış, Kolera Canavarı denilen katili yakalar. Roman sonunda intihar eder.
Şimdilik ölümüne kadar hayattasın kimin sözü?
Şimdilik ölümüne kadar hayattasın kimin sözü?
güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik ölümüne kadar hayattasın. can bonomo 'nun bana bir saz verin adlı şarkısının girişinde söylediği dizelerdir.
Biz ne Ustura yaraları aldık be Ali?
Ruh kemikten ayrıldığı vakit darbukacı Balık Ayhan üzerine örtü koyduğu darbukayı çaldıkça kolerada yaşayan softaların tüyleri diken diken oldu. Biz ne ustura yaraları aldık be Ali, siktir et.
Ağır Roman Yeni Dünya dizisi kaç bölüm oynadı?
Ağır Roman Yeni Dünya dizisi kaç bölüm oynadı?
Ağır Roman Yeni Dünya, 27 Eylül 2012'de Star TV'de yayınlanmaya başlamış olan dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, Ağır Roman filminin devamı niteliğindedir. Aldığı düşük reytingler nedeni ile 13 Aralık 2012'de yayınlanan 10.bölümü ile final yapmıştır. 90 dk.
Ağır Roman filmi gerçek mi?
Buruk tebessümle sık sık şahit olduğunuz gerçeklerin beyaz perdeye yansıması, sinemanın sanat olduğunu hissettiren filmlerden olan, hayatı anlatan cesur bir film Ağır Roman. Metin Kaçan'ın aynı isimli romanından uyarlanan Ağır Roman, 1997'de gerek anlatım biçimi gerek çarpıcı sahneleri ile ses getiren yapıtlardandır.
Ağır Roman hikayesi gerçek mi?
Ağır Roman hikayesi gerçek mi?
Ağır Roman kimin şiiri?
Ağır Roman Şiiri – Şahin Yenilmez.