Editör
Efsanevi Üye
Sanayi Danışmanı nedir?
Sanayi danışmanı: Proje kapsamında burs verilecek doktora öğrencilerine eğitim sürecinin sanayi bünyesinde geçirilecek bölümü ve mezuniyet sonrası istihdam edilme dönemlerinde danışmanlık sağlayacak sanayi kuruluşu bünyesinde görevli kişiyi, temsil etmektedir.
Proje danışmanlık şirketi nasıl kurulur?
Proje danışmanlık şirketi nasıl kurulur?
Danışmanlık şirket kurmak için tecrübeli ve uzman bir ekipten destek almak gerekir….Danışmanlık şirketi kurmak için gerekli belgeler şunlardır:
- Vergi levhası
- İşyeri açma ruhsatı
- Kimlik fotokopisi.
- Üç adet vesikalık fotoğrafı
- İş yeri kira sözleşmesi veya stopajdan muaf olmak için sanal ofis üyelik sözleşmesi.
Kosgeb Proje Danışmanı nasıl olunur?
Kosgeb Proje Danışmanı nasıl olunur?
*KOBİ rehberliği eğitimini tamamlamak, * En az 240 saat danışmanlık tecrübesine sahip olmak veya büyük ölçekli işletmelerde son 10 yıl içerisinde en az 3 yıl üst düzey yönetici (genel müdür, genel müdür yardımcısı ve bunların emsalleri ile üstleri) olarak görev yapmış olmak.
Ar Ge projesi nasıl hazırlanır?
AR-GE Projesi Hazırlama Ve Başvuru
- Proje sahibinin veya girişimcinin ve projede çalışacak personelin yeterliliği.
- Projenin yenilikçi yönü
- Projenin Pazar araştırması ve ticarileşebilirliği.
- Projenin sağlayacağı katma değer.
- Proje iş zaman planı ve destek kullanım planı
Yönetim danışmanlığı ne yapar?
Yönetim danışmanlığı ne yapar?
Yönetim danışmanları, görev yaptıkları iş yerlerinde büyümeyi en üst düzeye çıkarma, nesnel tavsiyelerde bulunma ve değer kazandırma gibi görevlerden sorumludur. İşletme becerilerini kullanır ve gerekli alanlarda uzmanlıklarını ortaya koyarlar.
Proje uzmanı nasıl olunur?
Proje uzmanı nasıl olunur?
Proje geliştirme uzmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren İstatistik, Ekonomi, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir.
Proje yöneticisi maaş ne kadar?
Proje Yöneticisi maaşı ortalama aylık 9939 _TL'dir. En düşük Proje Yöneticisi maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 15625 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Proje Yöneticisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.