- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Sanal derslik ne demek?
Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.
Çevrimiçi sanal sınıf ne demek?
Sanal sınıflar, uzaktan eğitim sisteminde oluşturulan sınıf ya da gruplar. Sanal sınıfları oluşturmak için gerekli teknolojik altyapı bir uzaktan eğitim sisteminden diğerine değişiklik arzetse de benzer pek çok yönlere sahiptir. Sanal sınıflara ilişkin pek çok uygulama mevcuttur.
Sanal Okul Nedir?
Sanal Okul Nedir?
Sanal okul, öğrencilerin çevrimiçi bilgisayar kullanmaları yoluyla uzaktan eğitim almalarıdır. Sanal okullar "okul dışı" model olarak adlandırılmakta; öğrencilerin çalışmalarını evden çevrimiçi bilgisayar yoluyla tamamlamaları ve öğretmenlerle uzaktan etkileşime geçmeleri şeklinde yürütülmektedir.
Üniversite Sanal Sınıf nedir?
Üniversite Sanal Sınıf nedir?
Sanal sınıf aslında, bildiğimiz "eğitmen eşliğinde sınıf eğitimleri"nin çevrimiçi (online) olarak internet üzerinden verilmesini sağlayan ortamlara verilen addır. Uzaktan eğitim sisteminin çok önemli bir bileşeni haline gelmiş olmakla beraber sadece eğitim odaklı kullanılmamaktadırlar.
Sanal Sınıf Uygulaması Nedir?
Öğrencileri daha aktif olarak derslere atılmasını sağlamaya yönelik bir web 2.0 aracıdır. Ödev verme ve bu ödevleri daha etkileşimli olarak tekrar sunmalarına olanak sunar.
Sanal sınıf eğitimi nedir?
Online sınıf nasıl oluşturulur?
Online sınıf nasıl oluşturulur?
Sınıf oluşturma
- classroom.google.com sayfasına gidin ve Oturum Aç'ı tıklayın.
- Sınıfın adını girin.
- (İsteğe bağlı) Kısa bir açıklama, sınıf seviyesi veya sınıf saati girmek için Bölüm'ü tıklayın ve ayrıntıları girin.
Sanal sınıf ne demek üniversite?
Sanal sınıf ne demek üniversite?
sanal sınıf nedir? sınıfımız; sanal ortam üzerinden bir araya gelmiş üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler tarafından oluşturulmuş ve en basit işleviyle bir soru çözüm grubuyken büyük ölçekte dershane görevi gören, dershaneye gidemeyen öğrencilerin dershanesi olma görevi gören bir platformdur.
Sanal Öğretmen ne demek?
Sanal Öğretmen, öğrencilerin dikkat sorununa da alternatif çözümler sunuyor. Eğitim alanında Intel RealSense teknolojisi kullanılarak hayata geçirilen ve"Sanal Öğretmen" olarak bilinen Adaptif Öğrenme Platformu, Intel'in İstanbul'daki Ar-Ge Laboratuvarlarında tasarlandı ve geliştirildi.