- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
San kuaför kurucusu kimdir?
San Kuaför kurucusu Mustafa Batur, 2019 yılında hız kazandırdığı şubelere 2020 yılında da devam edeceğini bildirdi.
MOS kuaför sahibi kim?
MOS kuaför sahibi kim?
MÜŞTERİLERİ arasında Hülya Avşar, Gülben Ergen ve Yeşim Salkım gibi ünlü simaların da bulunduğu MOS Kuaför'ün ortakları arasında sular durulmuyor. Muammer Yaprakgül, Orhan Bademli ve Sedat Kamaz, 1990'da kurdukları firmaya isimlerinin baş harflerini verdi. Firma kısa sürede Türkiye'nin en tanınmış kuaför zinciri oldu.
San Kuaför sahibi nereli?
ÖMER AYDIN. Ben San Kuaför Pendik ve Antalya salonlarının kurucu ortağı Necati Kökenek. 1998 Adana doğumluyum. Aynı zamanda San Kuaför'ün de en genç patronuyum. Mesleğe 15 yaşımda Adana'da başladım.
Mustafa Batur Kimdir?
Mustafa Batur Kimdir?
Mustafa 1992 doğumludur. Bekârdır. Yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yapıyor. Yarışmaya katıldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştığını belirten Mustafa, yarışmacılardan Tuğçe'nin de hayran olduğu bir isim.
Hakan Kutlugün kimdir?
Kuaförlüğe ne zaman başladınız? Hakan Kutlugün: 1970 Ankara doğumluyum. Babam Hakkı Kutlugün ben henüz okula başlamadığım dönemlerden beri yanından ayırmadığı ve tecrübelerini paylaştığı için mesleğe başlamam çocukluk dönemlerime dayanıyor. Fakat profesyonel olarak 18 yaşımda diyebiliriz.
Fuat Tanış Kimdir?
Fuat Tanış Kimdir?
Aslen Gürcistan Ahıska kökenli olan Fırat Tanış, 5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ailenin en küçük çocuğudur. Tam adı Nuri Fırat Tanış'dır. Tiyatro merakı 1991 yılında Fikirtepe Mehmet Beyazıt Lisesinde eğitim görürken başlamıştır.
Mustafa Batur evli mi?
Bekârdır. Yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yapıyor. Yarışmaya katıldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştığını belirten Mustafa, yarışmacılardan Tuğçe'nin de hayran olduğu bir isim.
Enes Batur un gerçek ismi ne?
Enes Batur un gerçek ismi ne?
Enes Batur Sungurtekin (9 Nisan 1998, Ankara), Türk YouTuber, oyuncu ve şarkıcıdır.
Muammer Yaprakgül kimdir?
Bisiklet almak uğruna 12 yaşında başladığı kuaförlük mesleğinde 50 yılı geride bırakan bir isim Muammer Yaprakgül. Türkiye'nin de sayılı kuaförlerinden biri, hani bu mesleğin kitabını yazanlardan desek yeri. Düşünsenize mesleğe başladığında fön kavramı bile yokmuş; "Düzeltme işini maşayla yapıyorduk.