Son Konular

Samsung Galaxy S4 Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Samsung Galaxy S4 Nedir? Samsung'un 2013 yılında piyasaya sürdüğü bir akıllı telefondur. Bu telefon, ekran boyutu, kamera kalitesi ve işlemci hızıyla dikkat çekiyor. 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekranı, kullanıcılara canlı ve net bir görüntü sunuyor. 13 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera ise yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekimleri yapmanıza olanak sağlıyor. Quad-core işlemcisi sayesinde hızlı ve akıcı bir performans sunan Galaxy S4, aynı zamanda 2 GB RAM'e sahip. Bu özellikleriyle telefon, kullanıcılarına güçlü ve kullanışlı bir deneyim sunuyor.
İçindekiler

1. Samsung Galaxy S4 Nedir?

Samsung Galaxy S4, Samsung tarafından üretilen bir akıllı telefondur. 2013 yılında piyasaya sürülmüştür.

2. Samsung Galaxy S4'ün Özellikleri Nelerdir?

Samsung Galaxy S4, 5 inçlik bir Super AMOLED ekran, 13 megapiksel bir arka kamera ve 2 gigabayt RAM içerir. Ayrıca, Android işletim sistemini çalıştırır.

3. Samsung Galaxy S4 Kaç Megapiksel Kameraya Sahiptir?

Samsung Galaxy S4, 13 megapiksel bir arka kameraya sahiptir. Bu, yüksek kalitede fotoğraflar çekmenizi sağlar.

4. Samsung Galaxy S4'ün Ekranı Ne Kadar Büyüktür?

Samsung Galaxy S4'ün ekranı 5 inç boyutundadır. Bu, büyük ve net bir görüntü sağlar.

5. Samsung Galaxy S4'ün Pil Ömrü Nasıldır?

Samsung Galaxy S4'ün pil ömrü, kullanıma bağlı olarak değişir. Tipik olarak bir gün boyunca kullanım sağlar.

6. Samsung Galaxy S4'ün Depolama Kapasitesi Ne Kadardır?

Samsung Galaxy S4, 16, 32 veya 64 gigabayt depolama seçeneklerine sahiptir. Yeterli alan sunar.

7. Samsung Galaxy S4 Hangi İşletim Sistemini Kullanır?

Samsung Galaxy S4, Android işletim sistemini kullanır. Bu, birçok uygulama ve özelliğe erişim sağlar.

8. Samsung Galaxy S4'ün Ağırlığı Ne Kadardır?

Samsung Galaxy S4, yaklaşık 130 gram ağırlığındadır. Hafif ve taşınabilir bir cihazdır.

9. Samsung Galaxy S4 Hangi Renk Seçeneklerine Sahiptir?

Samsung Galaxy S4, beyaz ve siyah gibi farklı renk seçeneklerine sahiptir. Kişisel tercihinize göre seçebilirsiniz.

10. Samsung Galaxy S4'ün İşlemcisi Ne Kadardır?

Samsung Galaxy S4, 1.9 GHz hızında çalışan bir dört çekirdekli işlemciye sahiptir. Hızlı ve güçlü performans sağlar.

11. Samsung Galaxy S4 Su Geçirir mi?

Samsung Galaxy S4, suya dayanıklı bir cihaz değildir. Su temasından kaçınmanız önemlidir.

12. Samsung Galaxy S4'ün Ekran Çözünürlüğü Ne Kadardır?

Samsung Galaxy S4, 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğe sahiptir. Net ve canlı bir görüntü sunar.

13. Samsung Galaxy S4'ün Kullanıcı Belleği Ne Kadardır?

Samsung Galaxy S4, 2 gigabayt RAM'e sahiptir. Bu, hızlı ve sorunsuz bir kullanım sağlar.

14. Samsung Galaxy S4 Hangi Şebeke Teknolojilerini Destekler?

Samsung Galaxy S4, 2G, 3G ve 4G şebeke teknolojilerini destekler. Hızlı internet bağlantısı sağlar.

15. Samsung Galaxy S4'ün Boyutları Ne Kadardır?

Samsung Galaxy S4, 136.6 x 69.8 x 7.9 mm boyutlarındadır. Elde rahat bir şekilde kullanılabilir.

16. Samsung Galaxy S4 Hangi Sensörleri İçerir?

Samsung Galaxy S4, ivmeölçer, jiroskop, yakınlık sensörü ve pusula gibi çeşitli sensörlere sahiptir. Daha fazla işlevselliğe olanak sağlar.

17. Samsung Galaxy S4 Hangi Bağlantı Özelliklerini Destekler?

Samsung Galaxy S4, Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve USB gibi birçok bağlantı özelliğini destekler. Kolay veri paylaşımı sağlar.

18. Samsung Galaxy S4'ün İşletim Sistemi Sürümü Nedir?

Samsung Galaxy S4, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemiyle gelir. Güncellemelerle daha yeni sürümlere yükseltilebilir.

19. Samsung Galaxy S4'ün Fiyatı Ne Kadardır?

Samsung Galaxy S4'ün fiyatı, satın alma tarihine ve satıcının politikalarına bağlı olarak değişir. Uygun fiyatlı bir seçenek sunar.

Samsung Galaxy S4 Nedir?

Samsung Galaxy S4 Nedir? Samsung'un 2013 yılında çıkardığı bir akıllı telefondur.
Ekran Özellikleri: 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekranı bulunur.
Kamera Özellikleri: 13 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera vardır.
İşletim Sistemi: Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışır.
İşlemci ve Bellek: 1.9 GHz dört çekirdekli işlemci ve 2 GB RAM'e sahiptir.

Batarya Ömrü: 2600 mAh değiştirilebilir bataryası ile uzun süre kullanım sağlar.
Bellek Arttırma: MicroSD kart ile 64 GB'a kadar bellek arttırma imkanı sunar.
Kablosuz Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve İnfrared portu gibi kablosuz bağlantı özelliklerine sahiptir.
Ekstra Özellikler: Parmak izi tarayıcısı, hızlı şarj özelliği ve Smart Scroll gibi ekstra özellikler sunar.
Renk Seçenekleri: Beyaz Frost, Siyah Mist, Kahverengi Autumn ve Kırmızı Aurora renk seçenekleri mevcuttur.

S

Vodafoneʼda Numara Nasıl Gizliye Alınır?

S

Falda Köklü Diş Ne Demek?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt