Son Konular

Sami Yusuf Giz

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sami Yusuf Giz sozleri
Sami Yusuf Giz Sezen Aksu
Ramazan ayının manevi duyguları yukselttiği şu gunlerde daha cok dini muzik ve ilahilerle adını duyuran sanatcı Sami Yusuf sozleri Sezen Aksu'ya ait olan Giz Sami yusuf un yorumu ile gonullere dahada huzur getirecek
Giz
imagessamiyusufgiz5adae86321ea3
Eser bir yel dağılır sis
Ne iz bırakır ne bir
Giz Yine o derin, dipsiz
O şefkatle affeden
Evvelim şimdim ahirim
Benim sevgili sahibim
Bir okula misafirim
Mezuniyeti bekleyen

Sami Yusuf'un Sezen Aksu'nun "Giz" adlı şarkısını yorumladığı anlam dolu sözleri gerçekten insanın içini huzur ile doldurabilir. İşte şarkının duygusal sözleri:

"Giz
Eser bir yel dağılır sis
Ne iz bırakır ne bir
Giz Yine o derin, dipsiz
O şefkatle affeden
Evvelim şimdim ahirim
Benim sevgili sahibim
Bir okula misafirim
Mezuniyeti bekleyen"

Bu güzel ve anlamlı sözlerle Sami Yusuf, dinleyicilere hem manevi duygular yaşatıyor hem de derin düşüncelere sevk ediyor. Ramazan ayının manevi atmosferinde bu tür ilahi müzikler dinlemek insanın ruhunu dinlendirerek huzur ve mutluluk verir. Sami Yusuf'un yorumuyla Sezen Aksu'nun bu eserinin dinleyicilere huzur getireceği kesin. Dinleyen herkesin ruhuna dokunan bu şarkı, insanları duygusal anlamda derin bir yolculuğa çıkarabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Lady Gaga Let Love Down Turkce Cevirisi

Bir Dunya Yarattım Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt