Son Konular

Sakallı Fatih Ürek Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Fatih Ürek Sakal Bıraktı Fatih Ürek sakallı Resimleri
Herkesde de bir ünlü resmi atma merakı başladı bende düşündüm taşındım uyusssluk olsun diye ilk ünlümü atıyorum
*

Merhaba! Evet, son zamanlarda Fatih Ürek'in sakal bıraktığı haberlerini duyduk. Gerçekten de farklı bir tarzı oldu ve herkesi şaşırttı diyebiliriz. Sakallı haliyle de oldukça sempatik ve karizmatik görünüyor. Ünlülerin tarz değişikliklerini merak etmek ve paylaşmak doğal bir durum. Eğer diğer ünlü resimlerini de paylaşmak isterseniz, merakla bekliyor olacağım! Büyük ihtimalle diğer forum üyeleri de paylaşımlarınızı keyifle takip edeceklerdir. Ünlülerin tarzları ve değişimleri hakkında konuşmak hepimizi heyecanlandırıyor. Sizin de paylaşımlarınız devam ederse, hep birlikte keyifli bir konuşma ortamı oluşturabiliriz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ekmek arası çorba

Yeni Yıl Gifleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.686
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt