Modoratör
Efsanevi Üye
Saç bağışı kaç cm olmalı?
Saçlarımı en az kaç cm kestirmeliyim? Saçlarınızın en az 30 cm uzunluğunda kesilmesi gerekmektedir.
Lösevden nasıl yardım alabiliriz?
Lösevden nasıl yardım alabiliriz?
Türkiye'nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bağış yapın! http://www.losev.org.tr/bagis adresini ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.
LÖSEV ne gibi faaliyetlerde bulunur?
LÖSEV ne gibi faaliyetlerde bulunur?
LÖSEV' i kurmaktaki amacımız lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.
Saç kestirip satmak ne kadar?
Saç satma fiyatı en düşük 300 TL'den başlayarak 5.000 TL'ye kadar çıkmaktadır. Uzun, yıpranmamış ve güçlü saçlar 5.000 TL'ye kadar çıkan fiyatlardan alıcı bulmaktadır.
Lösev saç bağışı kabul ediyor mu?
Lösev saç bağışı kabul ediyor mu?
LÖSEV, kamuoyunun bilinçlenmesi adına saç veya peruk bağışı kabul etmediklerini her mecrada dile getirdiklerini söyledi. Gerek psikolojik faktörler gerekse hijyenik sebeplerden dolayı vakfın bu yönde bir çalışmasının hiçbir zaman bulunmadığını altını çizdi.
LÖSEV e nasıl ulaşabilirim?
LÖSEV e nasıl ulaşabilirim?
Bizlere[email protected]e-mail adresinden veya 0312 447 06 60 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
LÖSEV vakfına nasıl üye olunur?
LÖSEV' gönüllü üye olmak çok kolaydır. Vakfımıza gelerek elden ya da resmi internet sitemizden bir "Gönüllü üye formu" doldurmanız gerekmektedir. İnternet üzerinden gönderilen formlarla ilgili onay mailleri 24 saat içinde gönüllüye ulaştırılmaktadır.
Saç satmak için en az kaç cm olmalı?
Saç satmak için en az kaç cm olmalı?
Saçımı satmak istiyorum diyorsanız saçlarınızın santimetresi en az 45 cm olmalıdır. Saçlarınızın uzunluğuna ve sağlığına bağlı olarak fiyatlandırma yapılmaktadır. Saçlarınız uzun ve sağlıklı ise daha fazla para kazanabilirsiniz.