Son Konular

Ruzgari dizginleyen cocugun kac sayfa?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Rüzgarı dizginleyen çocuğun kac sayfa?

Rüzgarı Dizginleyen Çocuk
Çevirmen: | Selim Yeniçeri
ISBN: | 9786254485435
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 384
Cilt Tipi: | Karton Kapak

Rüzgarı dizginleyen çocuk kaç dakika?

1 saat 53 dakikaRüzgârı Dizginleyen Çocuk / Süre

Rüzgarı dizginleyen çocuk roman mıdır?

Rüzgarı dizginleyen çocuk roman mıdır?
Çevremdeki insanların, hatta ailemin bile bana deli gözüyle bakmasını hiç umursamadan sadece amacıma odaklandım. Ve başardım da! "Bu hikâye, oldukça ilham verici ve yürekleri ısıtan bir rüya gibi!…Rüzgarı Dizginleyen Çocuk.
Kağıt Cinsi: | Kitap Kağıdı

Rüzgarı dizginleyen çocuk filminin türü nedir?

DramRüzgârı Dizginleyen Çocuk / Tür

Rüzgarı dinleyen çocuk hangi ülkede?

The Boy Who Harnessed the Wind 2019 Birleşik Krallık yapımı dramatik filmdir. Chiwetel Ejiofor'un yazdığı ve yönettiği yapım William Kamkwamba adlı bir Malavili mucidin başından geçen olayları konu almaktadır. 2019 Sundance Film Festivali'nde gösterime giren filmin dağıtımı Netflix tarafından üstlenilmiştir.

Rüzgarı dizginleyen çocuk en az kaç sayfa?

Rüzgarı dizginleyen çocuk en az kaç sayfa?
Rüzgarı Dizginleyen Çocuk
Kağıt Cinsi: | Kitap Kağıdı

Rüzgarı Nasıl Dizginledim?

Malavili, açlık ve yoksulluk içinde büyümüş 14 yaşında bir çocuk, ailesinin evine elektrik getirmek için rüzgar türbini yaptı. Şimdi 22 yaşında olan William Kamkwamba, TED için yaptığı ikinci konuşmada hayatını değiştiren icadını kendi sözleriyle anlatıyor.

Ruzgari dizginleyen film odul aldi mi?

Film Dalında En İyi Yönetmen NAACP Image ÖdülüRüzgârı Dizginleyen Çocuk / Aldığı ödüller

"Rüzgarı Dizginleyen Çocuk" adlı kitap Türkçe dilinde 384 sayfadan oluşmaktadır. Kitabın yazarı veya yazarları hakkında verilen bilgilerde bulunmamaktadır, sadece çevirmen Selim Yeniçeri belirtilmiştir.

Kitap, "The Boy Who Harnessed the Wind" adlı filmin uyarlaması olduğu anlaşılmaktadır. Filmin türü dramadır. Chiwetel Ejiofor, William Kamkwamba adlı Malavili mucidin hayatını konu alan bu filmi 2019'da yönetmiş ve yazmıştır. Filmin gösterimini Netflix üstlenmiştir.

William Kamkwamba, Malavi'de açlık ve yoksulluk içinde büyümüş 14 yaşında bir çocuktur. Ailesinin evine elektrik getirmek için rüzgar türbini yapmış ve olaylar bundan sonra gelişmiştir. Şu anda 22 yaşında olan William Kamkwamba, hayatını değiştiren icadını TED konuşmasında anlatmıştır.

Ayrıca film, Film Dalında En İyi Yönetmen NAACP Image Ödülü gibi bazı ödüllere layık görülmüştür. Bu ödül film için önemli bir başarıdır.

Cin ne ile yonetiliyor?

Dunyada hangi jeolojik devirlerde hangi olaylar gorulur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt