Son Konular

Ruzgar Korduğum şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ruzgar Korduğum şarkı sozleri, Ruzgar Korduğum şarkısı sozu, Korduğum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Korduğum 2019 şarkısı
Sen yine vurdun kıyılarıma
En uykusuz sabahlarıma
Sil gozyaşlarını ağlama
Yureğim dayanmaz acılarına
Bir yanım yok ki bedenimde
Hapsolup kaldım duşlerine
Sen yalnızlığımdaki
Cozulmeyen duğumsun
Sen benim olumumsun
Sen Duştuğum girdapsın
Bir değil bin kez olduğum
Bin kez daha da olurum

Rüzgar Korduğum şarkısının sözleri şu şekildedir:

Sen yine vurdun kıyılarıma
En uykusuz sabahlarıma
Sil gözyaşlarını ağlama
Yüreğim dayanmaz acılarına

Bir yanım yok ki bedenimde
Hapsolup kaldım düşlerine
Sen yalnızlığımdaki
Çözülmeyen düğümsün
Sen benim olumumsun

Sen düştüğüm girdapsın
Bir değil bin kez olduğum
Bin kez daha da olurum

Rüzgar Korduğum şarkısı 2019 yılında popüler olan ve dinleyiciler tarafından sevilen bir şarkıdır. Bu şarkının sözleri duygusal ve içsel bir yolculuğa davet ediyor. Şarkıda anlatılan duygular ve metaforlar dinleyicilere derin duygusal bir deneyim sunuyor. Dinlerken insanın içini titreten bu şarkı, melodisi ve sözleriyle dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkı sozu

Alp Zey Beni Deliler Gibi Seven o Kadın Nerde şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt