Son Konular

Ruzgar Kızımız şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ruzgar Kızımız şarkısı sozu
Ruzgar Kızımız şarkı sozleri
Ve şimdi susuyorum
Bir gun haykıracağım
Seni yalan aşkınla bırakıyorum
Ve şimdi goruyorum
Sende yanlış yaptım
Yanarak kullerimden doğuyorum
Her gece başka ten her gece başka beden
Orduğun duvarları da yıkıyorum
Yıllara yenik mi duştuk
Belki de beceremedik
Omrumden bir donem yok sayıyorum
Gidemem cıkışlar kapandı
Bilemem omurden ne kaldı
Goremem yarını ya da sonrasını oo
Yıllar bir cırpıda erirken
Kızımız henuz doğmamışken
Hayallere bile doymamışken
Doymamışken
Ve şimdi susuyorum
Bir gun haykıracağım
Seni yalan aşkınla bırakıyorum
Ve şimdi goruyorum
Sende yanlış yaptım
Yanarak kullerimden doğuyorum
Her gece başka ten her gece başka beden
Orduğun duvarları da yıkıyorum
Yıllara yenik mi duştuk
Belki de beceremedik
Omrumden bir donem yok sayıyorum
Gidemem cıkışlar kapandı
Bilemem omurden ne kaldı
Doymamışken
Gidemem cıkışlar kapandı
Bilemem omurden ne kaldı
Doymamışken
Ve şimdi susuyorum

"Rüzgar Kızımız" şarkısının sözleri paylaşımınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve içsel bir yolculuğu anlattığı hissediliyor. Şarkıda aşkın yaşattığı acılar, yanılgılar, umutsuzluklar ve ardından gelen kabullenme süreci gibi derin duygular işlenmiş.

Şarkının sözlerinde, bir ilişkinin yalanlara dayalı aşkın gölgesinde sona erdiği, hata yapıldığı fark edilerek kendi içsel yıkımın yeniden doğuşa sebep olduğu anlatılıyor. Geçmişteki hataların kabul edilmesi, duvarların yıkılması ve yeniden doğuşa adım atılması üzerinde duruluyor.

Ayrıca, zamanın hızlıca geçtiği, hayallerin gerçekleşmeden eridiği, geçmişin özlem ve pişmanlıklarla dolu olduğu vurgulanıyor. Görünen o ki, şarkının ana teması kızınızın hala doğmamış olmasıyla geleceğe dair umutsuzluk ve kaygılarının dile getirilmesiyle şekillenmiş.

Şarkının tekrar eden kısımlarında, cıkışların kapandığı, geleceğin belirsizliği ve pişmanlık duygularının yoğunluğu vurgulanmış. Ancak sonunda sessizliğe gömülerek içsel bir dönüşüm yaşamanın kapısının aralanması, yeni başlangıçlara doğru adım atma olasılığını taşıyor gibi görünüyor.

Şarkının melodisinin bu yoğun duygularla birleştiği düşünüldüğünde, dinleyicilere derin bir yolculuk ve düşündürücü bir deneyim sunabileceği izlenimi doğuyor. Şarkıyı dinlerken duygusal bir akış ve içsel keşif yaşanacağına eminim. Umarım şarkının anlam dünyası ve duygusal derinliği her dinleyiciyi etkiler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yalın Şarkı Sozleri.....

Ozgun Biz Ayrıldık Şarkı Sozleri 2009

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt