Son Konular

Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkısı sozleri, Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkı sozleri, Hayat oynuyor bizimle şarkısı sozu Ruzgar, Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle 2019
Bir ses cagırıyor beni
Gitsem mi gitmesem mi of
Duştugum bir zindan dibi
Belki daha beteri of
Tarif edeyim gel bul beni
Yittim mi savruldum mu of
Gordugum bir ruya gibi
Hayal degil kabus bu of
Goruyorsun işte budur halimiz
Seyrediyorlar sanki bir filmiz
Yetti artık abi be
Hayat oynuyor bizimle
Hay ben senin gelmişine gecmişine
Soverim işte

Rüzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkısının sözleri şu şekildedir:

Bir ses çağırıyor beni
Gitsem mi, gitmesem mi of
Düştüğüm bir zindan dibi
Belki daha beteri of
Tarif edeyim, gel bul beni
Yittim mi, savruldum mu of
Gördüğüm bir rüya gibi
Hayal değil, kabus bu of
Görüyorsun işte budur halimiz
Seyrediyorlar sanki bir filmiz
Yetti artık abi be
Hayat oynuyor bizimle
Hay ben senin gelmişine geçmişine
Söverim işte

Bu şarkıda insanın iç dünyasındaki çatışmaları ve yaşadığı zorlukları anlatırken, hayatın beklenmedik sürprizleri ve oyunları üzerinde durulmuş. Kendini yitirme ve kabuslarla boğuşma hissiyatı sözlerde oldukça yoğun bir şekilde anlatılmış. Şarkının akılda kalıcı melodisi ve etkileyici sözleri dinleyicilere hayatın karmaşık yapısını ve belirsizliğini hatırlatıyor. Aynı zamanda şarkının içerdiği vurgular da insanın zihinsel dünyasına dair derin düşüncelere sevk edebiliyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yuksek Sadakat Otel şarkısı sozleri

Ruzgar Dem şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt