Son Konular

Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozu, Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozleri, Efkarlıyım şarkısı ruzgar 2019, Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Efkarlıyım
Efkarlıyım ben bu gece dokunmayın
Korkutuk sarhoş olup unutmam gerek
Artık buraya ait degilim
Herşeyden sıyrılıp kacmam gerek
Artık buraya ait degilim
Herşeyden vazgecip gitmem gerek
Kendimi salıyorum
Birboşluga yolluyorum
Nerdeyim inan bana
Bunu ben bile bilmiyorum

"Rüzgar Efkarlıyım" şarkısının sözleri şöyle:

"Efkarlıyım ben bu gece dokunmayın
Korkutuk sarhoş olup unutmam gerek
Artık buraya ait değilim
Her şeyden sıyrılıp kaçmam gerek
Artık buraya ait değilim
Her şeyden vazgeçip gitmem gerek
Kendimi salıyorum
Bir boşluğa yolluyorum
Neredeyim inan bana
Bunu ben bile bilmiyorum"

Bu şarkının Rızgar'a ait bir şarkı olduğunu belirtmekte fayda var. Şarkının tamamının duygusal bir etkisi var ve içinde bulunduğu duyguları ifade etmeye çalışmaktadır. Şarkının melodisi ve sözleri dinleyenleri etkileyebilecek niteliktedir. Dinlerken kendinizi hüzünlü veya düşünceli hissedebilirsiniz. Şarkının temposu ve melodisi de duygusal anlamda destekleyici bir etki yaratmaktadır. Dinlerken şarkının sözlerine dikkat etmek ve duygusal anlamını anlamaya çalışmak da dinleyici için önemli olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yuksek Sadakat Otel şarkısı sozleri

Ruzgar Dem şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt