Editör
Efsanevi Üye
RT engeli nasıl kaldırılır?
Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).
Twitter paylaşımları nasıl silinir?
Twitter paylaşımları nasıl silinir?
Tweet silme
- Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Adım 2. Profil'e dokunun.
- Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
- Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
- Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.
Retweeti geri al ne demek?
Bu Tweet bütün takipçilerinizle Retweet olarak paylaşılır. Retweet simgesi vurgulanacaktır. Retweet simgesine dokunun. Retweeti Geri Al öğesine dokunduğunuzda Tweet, profil zaman akışınızdan kaldırılacaktır.
Tivit atmak ne demek?
Tivit atmak ne demek?
Tweet atmak, Twitter'ın paylaşımı anlamına gelmektedir. Yani bu sosyal medya platformunda bir şey paylaşmanın yolu tweet atmaktır.
Twitter'da yapılan yorum nasıl silinir?
TWİTTER YORUM SİLME VAR MI? Twitter yorum silme özelliği şu anda Twitter kullanıcılarına sunulan bir özellik değildir. Ancak ilerleyen dönemde Twitter yorum silme özelliğini bir güncelleme ile getirebilir. Şu anda Twitter yorumları yorumu atan kişi haricinde silinemez.
TT ne anlama geliyor?
TT ne anlama geliyor?
Trend topic, kısaca TT; Twitter'da o an için paylaşımlarda en çok bahsedilen kelime, kelime öbeği ya da etiketleri ifade eder.
Twitter Favlamak nasıl yapılır?
Favlamak kelimesi Twitter platformunda kullanılan bir tabirdir. Tweetlerin altında yıldız simgesi bulunmaktadır. Bu yıldız simgesi aracılığıyla üstte yer alan tweet favorilere, yani kullanan kişinin "favorilerine" eklenmektedir. Buna Fav da denilmektedir.
Tivit nasıl atılır?
Tivit nasıl atılır?
Birine tweet atmak için, tweet'in içerisinde "@" sembolünü ve bu kişinin Twitter kullanıcı adını kullanmanız gerek.