Son Konular

Rsl ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Rsl ne demek?

Özellikle ürünle ilgili bir RSL (Kısıtlı Madde Listesi) ile karşılaştırıldığında, Üretimde Kullanımı Kısıtlı Madde Listesi, tekstil ve deri eşyaların farklı üretim süreçlerinde kullanılan sınırlı veya yasaklanmış kimyasalları düzenlemektedir/listelemektedir.

MRSL uygunluğu nedir?

ZDHC MRSL, kullanım yasağına tâbi kimyasal maddelerin bir listesidir. Yani MRSL'de listelenen kimyasal madde veya madde grubu, ham madde veya ürünün üretimi sırasında istenen bir işlev veya etkiyi elde etmek için kullanılamaz (kasıtlı kullanım).
ZDHC MRSL ne demek?
ZDHC MRSL, kullanım yasağına tabi kimyasal maddelerin bir listesidir, yani MRSL'de listelenen kimyasal madde veya madde grubu, hammadde veya ürünün üretimi sırasında istenen bir işlev veya etkiyi elde etmek için kullanılamaz (kasıtlı kullanım).

MRSL ne demek?

ZDHC'nin amacı, Kısıtlanmış Madde Üretim Listesi (MRSL) aracılığı ile tehlikeli kimyasalların yasaklanması ve kısıtlanması ile uluslararası kullanımını ortadan kaldırmaktır. Ekolojik ve çevresel taahhütlerle birlikte üretimde çevre dostu ürünlere ve sürdürülebilirliğe odaklanıyoruz.

ZDHC level nedir?

Üretim sürecinde atık suya deşarj edilebilen tehlikeli kimyasalların kullanımı özel bir inceleme altındadır. Bu konuyu ele almak için çok sayıda girişim ortaya çıkmıştır, en kapsamlısı ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals / Tehlikeli Kimyasalların Sıfır Deşarjı ) Programıdır.
ZDHC belgesi nedir?

Sıfır deşarj nedir?

Tehlikeli Atıkların Sıfır Deşarjı: Zararlı Kimyasalların Sıfır Salınımı politikası sonucunda oluşan MRSL (Manufactured Restricted List)'de listelenmiş tüm kimyasalların satın alınmasını ve/veya kullanılmasını yasaklayıcı Kimyasal Yönetim Sisteminin kurulması ve uygulamaya alınması talep edilmektedir.

ZDHC ne demek?

Zero Discharge of Hazardous Chemicals (ZDHC) ZDHC Ortak Yol Haritası Programı tekstil, deri ve ayakkabı sektöründe tehlikeli kimyasalların ürün yaşam döngüsüne odaklanır. Bu küresel programın amacı sanayiye çevre bilinci kazandırmak, tedarik zincirini geliştirmek ve şeffaflığı ön plana çıkarmaktır.

Kutu biyik diyagrami nedir?

Cig yumurta dolapta kac gunde bozulur?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt