Modoratör
Efsanevi Üye
Rönesans CEO kim?
Cem Özoğuz – CEO – RÖNESANS HOLDİNG | LinkedIn.
Net Holding Ceo'su Kim?
Net Holding Ceo'su Kim?
Net Holding
Kuruluş | 1974
Kilit kişiler | Besim Tibuk (Yönetim Kurulu Başkanı) Hande Tibuk (Yönetim Kurulu Üyesi) Orlando Carlo Clumeno (Yönetim Kurulu Üyesi)
Sahibi | Besim Tibuk
Website | http://www.netholding.com
Ronesans Holding Genel Mudur?
Genel Müdür / Kurumsal Hizmetler Grup Başkanı Aytekin Doğan Genel Müdür Hukuk Yönetim Kurulu Üyesi. Kurumsal Risk Grup Başkanı. CSO, Hüseyin Avni Akvardar Genel Müdür İnşaat Mühendisi Yönetim Kurulu Üyesi. Rönesans Rusya Grup Başkanı KAAN ARSLAN Genel Müdür Elektrik Elektronik Yönetim Kurulu Üyesi.
Doğan Holding CEO kim?
Doğan Holding CEO kim?
Çağlar Göğüş (15 Oca 2019–)Doğan Holding/CEO
Rönesans Vakfı kime ait?
Rönesans Eğitim Vakfı, Rönesans Eğitim Vakfı (REV), 2009 yılında Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak tarafından kurulmuştur. Vakıf kuruluşundan itibaren faaliyetlerini Ilıcak ailesinin bağışlarıyla sürdürmektedir. Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Refia Jale Ilıcak'tır.
Besim Tibuk aslen nereli?
Besim Tibuk aslen nereli?
FındıklıBesim Tibuk/Doğum yeri
Net Holding kaç yılında kuruldu?
1974Net Holding/Kuruluş
Rönesans kime ait?
Rönesans kime ait?
Rönesans Holding'in sahibi Erman Ilıcak 3 Ekim 1967 yılında Malatya'da dünyaya geldi. Darende ilçesinde doğan Erman Ilacak, ilk okulu memleketinde, orta ve lise eğitimini ise TED Ankara Koleji'nde tamamladı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Viyana Ekonomi Üniversitesi mezunudur.
Caglar gogus kimdir?
Çağlar Göğüş, Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olup, Florida Üniversitesi'nde MBA yaptıktan sonra iş hayatına 1996 yılında Coopers & Lybrand (şimdi PwC)'da kıdemli Analist olarak başladı. Çağlar Göğüş evli ve biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır. …
Doğanlar Holding kime ait?
Doğanlar Holding kime ait?
Doğan Holding
Slogan | Değer bilir, değer katar
Kilit kişiler | Çağlar Göğüş (Genel Müdür) Begümhan Doğan Faralyalı (Yönetim Kurulu Başkanı)
Gelir | 13,2 Milyar ₺ (2019)
Net gelir | 616,7 Milyon ₺ (2019)
Sahibi | Aydın Doğan: %29,2 Doğan Ailesi üyeleri: %34,93 Halka Açık: %35,87