Editör
Efsanevi Üye
Ronaldo hangi şampuan kullanıyor?
Efsane futbolcu Cristiano Ronaldo tarafından erkeklere özel geliştirilen Clear'ın efsane şampuanı kepeği ve yağı uzaklaştırarak temiz saçlara ve ferah bir saç derisine kavuşmanızı sağlar. İçeriğinde deniz tuzu bulunan Efsane'nin şampuanı saç derisini besler ve doğal dengesini kazanmasına yardımcı olur.
Clear saç dökülmesi yapar mı?
Clear Men Saç Döküyor Clear saç dökmesine karşın kullanıyorum saçımı daha çok dökmeye başladı. Saç dökülmesine karşını saçıma uygun olduğundan yumuşak tuttuğundan dolayı tercih ediyorum. Diğer modelleri denedim saçı sert kurutuyor. Saç dökülmesine karşın ise saçı dökmeye başladı.
Clear şampuan kime ait?
Clear şampuan kime ait?
Clear, Unilever şirketinin ürettiği kepek önleyici şampuan markasıdır. Marka, 1981 yılında piyasaya sürüldü ve birçok küresel ülkelerde Clear adı altında satıldı.
Clear saça zarar verir mi?
Clear saça zarar verir mi?
Clear İçindekiler ve Saçları Dökmesi Dmdm hydantoin Uzun süre kullanımda saçları inceltiyor ve saç döküyor ve zararı var. Bunu bence Clear gibi bir marka şampuanın içinde kullanmamalısınız bizlere zararı var umarım yorumumu göz önünde bulundurursunuz.
Mentollü şampuan saç döker mi?
Mentollü şampuanlar kaynaklı gerçekleşen bir saç dökülmesi tipi ile karşılaşılmadığı gibi saç dökülmesini engellemek konusunda etki sağlayan bir şampuandır ancak saç dökülmesi problemleri için tedavi edici bir statüye sahip değillerdir.
Clear saç dökülmesine karşı iyi gelir mi?
Clear Men Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 600Ml Saç Dökülmesine Karşı Etkin Savunma Erkek Şampuanı – Cristiano Ronaldo'nun Tercihi Saçlarınızı dipten uca besleyen, güçlendiren özel formül dökülme sorununu on kata kadar** azaltır.
Clear Türk markası mı?
Clear Türk markası mı?
Unilever PLC bünyesinde üretilmektedir ve 200 ülkede satılmaktadır. İngiltere merkezli Unilever PLC'nin 20'den fazla ülkede kendine ait fabrikaları ve genel merkezleri bulunmaktadır.
Clean and Clear hangi ülkenin?
Clean and Clear hangi ülkenin?
Clean & Clear, 1886 yılında Johnson kardeşler tarafından kurulan Johnson & Johnson bünyesindeki cilt bakım ürünleri markasıdır. Johnson & Johnson, 1985 yılından beri Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Amerika merkezli Johnson and Johnson tüketici sağlığı, medikal cihazlar ve ilaç alanında faaliyet göstermektedir.
Blendax Şampuan iyi mi?
Normalde diğer şampuanlarda Yıkayıp kuruttuktan sonra geçici bir dolgunluk her zaman oluyordu. kutum gelince şampuan hemen denedim ve sabahtan yıkadığım saçım gün biterken hala capcanlı ve dolgun görünüyordu.Ben şampuanımı böyle buldum ve çok memnun kaldım asla değişmem bir daha.Saçlarında öncelik dolgunluk ise blendax …