Son Konular

Rober Hatemo Mahrum Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Rober Hatemo
Mahrum Şarkı Sozleri
Sen benim gurbetimsin her gun
Gozlerin uzak halimin sebebi yuzun
İnsan unutur her aşk gecer sandım
Esiri oldum bir kara sevdanın
Ben senden hep mahrum
Bu dunya telaşlarında
Bir omru soldurdum
Sevdanın zindanlarında
Yoksun ya aşk ağlar gonlumde
Acı bir huzun bu evde senin yerine
Benim omrumun yoksulluğu sensin
İcimde hasret yolumda kedersin
Ben senden hep mahrum
Bu dunya telaşlarında
Bir omru soldurdum
Sevdanın zindanlarında

Rober Hatemo'nun "Mahrum" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda aşkın derin hüznü ve özlemi anlatılıyor. Şarkının sözlerinde, sevgiliden ayrı kalarak yaşanan gurbet ve yalnızlık hissi, özlem ve acı dolu bir aşkın izleri belirgin bir şekilde hissediliyor.

Şarkının nakaratında tekrarlanan "Ben senden hep mahrum" cümlesi, sevdikten ayrılıp yalnızlıkla baş başa kalan birini ifade ediyor. Şarkının genel temasında, sevgilinin ayrılığının yol açtığı boşluk ve hüsran vurgulanmış. Sevilen kişinin varlığına olan özlem ve onun yokluğunun yarattığı acı, şarkının her dizesinde duygusal bir derinlikle hissediliyor.

Bu şarkı, Rober Hatemo'nun duygusal ve melankolik tarzının güçlü bir örneğini sunuyor. Şarkı sözleri, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkararak, aşkın getirdiği acı ve yalnızlık duygularını yoğun bir biçimde yaşatıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Fatih Erkoc Seher Yeli Şarkısı

Sabah keyiflerinin bir numarasaı..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt