Modoratör
Efsanevi Üye
Rihanna hangi parfümü kullanıyor?
Güzeller güzeli Rihanna'nın yıllardır vazgeçemediği iki parfüm ise Escada Moon Sparkle ve Hello Kitty Momoberry!
Kilian ne markası?
Gelmiş geçmiş en iyi ve en eski (tam 250 yıllık) konyak markalarından Hennessy'e adını veren aileden geliyor. Hani şu 1987'de Louis Vouitton ve Moet Chandon ile birleşerek dünyanın bir numaralı lüks devi LVMH'yi (Louis Vuitton Moet Hennessy) oluşturan marka.
Kilian Hennessy kimdir?
Kilian Hennessy kimdir?
Killian Hennessy, markanın kurucusu Richard Hennesy'nin altıncı kuşak torunu. Ama o ne konyak üretiyor ne de babası gibi LVMH'de yöneticilik yapıyor. 15 yıldır parfüm sektörü için çalışıyor.
Kylie Jenner hangi parfümü kullanıyor?
Kylie Jenner- Victoria's Secret Coconut Passion Spray Koku olarak hindistan cevizi vanilyaya göre bu vücut spreyinde daha ağır basıyor. Ağır kokuları tercih etmekten kaçınan Kylie Jenner'ın kokusu kalıcılıkta parfümlere rakip.
Kilian nasıl bir koku?
a taste of heaven; öküz gibi lavanta ve absinthe içkisi kokuyor. buna çikolatamsı tonka fasulyesi ve vanilya eşlik ediyor. zamanla sıcak, body kouros'u andıran bir havası oluyor. erkek kullanımı için daha uygun ve serin hava istiyor bu da.
Love by Kilian doN'T Be Shy nasıl kokuyor?
Love by Kilian doN'T Be Shy nasıl kokuyor?
Hanımeli-çok tatlı olmayan sabunumsu bi vanilya kokusu(içindeki miskten sanırım)çok hafif odunumsu içten içten gelen ferah bi koku.
Maison Francis Kurkdjian ne kokusu?
İlk sıktığınızda açılışının yoğun tatlı bir amberle yapıyor ve amber o kadar tatlı ve doğal ki, fakat kesinlikle bilinen şekerli tatlılık değil tamamen kendine has özel çiçeksi bir tatlılığı var. İlerleyen dakikalarda sıcak baharat kokuları da bu kokulara katılıyor ve ortaya yüksek baharatlı ve hoş bir koku çıkıyor.
Johnny Depp hangi parfümü kullanıyor?
Dior Sauvage Erkek Parfümünün Sunduğu Koku Özellikleri Parfümün reklam yüzünün ünlü sinema yıldızı Johnny Depp olması erkeksi bir parfüm olduğunu en iyi şekilde vurguluyor.
Kilian doN'T Be Shy nasıl kokuyor?
Kilian doN'T Be Shy nasıl kokuyor?
Bargello 389 Hangi parfüm?
Poison girl 4 mevsim kullanıma uygun bir parfümdür efendim. Belirgin Orieantalist tarzda bir parfümdür efendim.
Bargello 122 numara hangi parfüm?
Cevap: Merhaba 122 kodlu ürün hugo boss intense woman muadili efendim. Pudra çiçek meyve karışımı olan orta yoğunlukta bir kokumuzdur.