Son Konular

Riera kac dil biliyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Riera kaç dil biliyor?

6 dil biliyorum! Riera saha içinde iletişimin çok önemli olduğunun altını çizdi ve 6 dil bildiğini söyledi: "Ben İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, İngilizce ve Rusça konuşuyorum.
Albert Riera nereli?
Manacor, İspanyaAlbert Riera / Doğum yeriManacor, Batı Akdeniz'de, İspanya'nın doğu sahiline yakın, İspanya'nın özerk bölgesi olan Balear Takımadaları'na ait bir belediye. Mayorka Adası'nda olup nüfusu; 33,326'dır. Vikipedi
Riera kim?
Albert Riera Ortega (d. 15 Nisan 1982, Manacor), İspanyol eski millî futbolcu ve antrenör. Millî takımda 16 kez maça çıkan Riera, ülkesini 2009 Konfederasyonlar Kupası'nda temsil etmiştir.

Riera hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaDefansAlbert Riera/Pozisyon
Riera kaç yaşında?
40 yaşında (15 Nisan 1982)Albert Riera / Yaş
Albert Riera hangi mevki?
iki fuleli oyuncunun antremanda başlayan tatsızlığı soyunma odasına taşımaları sonucu peydah olan gelişme. kavga ettikleri kesin ama işin içinde quality turkish media olunca olayın ağız burun kısmı biraz muallak gibi.
Riera hangi takımda oynuyor?
İspanyol futbolcu Türkiye'ye Olimpiakos'tan Galatasaray'a 3 milyon Euro bedel ile transfer olmuştur. Kariyerinde en yüksek piyasa değeri 16 milyon Euro ile Liverpool'dur. İspanyol yıldız, 2016 yılında son olarak FC Koper kulübünde forma giymiş ve kariyerini noktalamıştır.
Albert Riera nerede çalışıyor?
Galatasaray Kulübü, eski futbolcuları Albert Riera'nın yardımcı antrenör olarak takıma geri döndüğünü açıkladı. Göreve başlayan İspanyol antrenör, Fatih Terim'in yeni yardımcısı olarak ilk idmanına çıktı.

Albert Riera şu an ne yapıyor?

FutbolcuAlbert Riera / Mesleği
Riera ayrıldı mı?
Levent Şahin ve Ümit Davala yerine Selçuk İnan ve Albert Riera yeni sezonda Fatih Terim'in göreve devam etmesi halinde yardımcı antrenör olarak kulübeye inecekler.
Felipe Melo kiminle kavga etti?
Felipe Melo ile Albert Riera arasında 2012'deki kavga iki futbolcudan birinin adı anıldığında mutlaka gündeme geliyor.

Bilardoda siyah top hangi delige sokulur?

PTT kargo KKTC ye kac gunde gelir?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt