Son Konular

Resimden cikartma nasil yapilir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Resimden çıkartma nasıl yapılır?

Galerinizden dilediğiniz bir fotoğrafı seçin ve görselde ki kesmek istediğiniz bir yer varsa kesin. Ardından "Yes, Save Sticker" tuşuna basın. Bunun ardından karşınıza çıkan karelere tıklayarak kendi çıkartmalarınızı oluşturabilirsiniz.

Çıkartma nasıl silinir?

Çıkartma nasıl silinir?
İndirdiğiniz çıkartma paketlerini görmek için Ekle > Çıkartmalarım'a dokunun. Belirli bir çıkartma paketini silmek isterseniz önce çıkartma paketine, ardından Sil > Sil'e dokunun.

Çıkartma nasıl gönderilir?

Whatsapp uygulamasını açın ve mesajlaşma ekranına gelin. Mesaj yazma kutucuğunun yanında bulunan Gülücük Emojisine dokunun. Ekranın alt tarafında yer alan Sticker simgesine dokunun ve Çıkartma sekmesini açın. Eğer ilk defa çıkartma gönderecekseniz, burada hiçbir çıkartma göremeyeceksiniz.

Eski stickerlar nasıl silinir?

Eski stickerlar nasıl silinir?
Listede yer alan yöntemlere ilişkin daha detaylı bilgiye aşağıdan erişebilirsiniz.
- Adım 1- Sticker Menüsüne Girin.
- Adım 2- '+' Simgesine Tıklayın.
- Adım 3- Çıkartmalarım Sekmesine Basın.
- Adım 4- Düzenle Butonuna Tıklayın.
- Adım 5- Silme İşlemini Gerçekleştirin.
- Adım 6- Bitti Butonuna Basın.

WhatsApp favori Emojiler nerede?

İlk olarak, mesajlaştığınız kişinin size gönderdiği çıkartmanın üstüne bir kez tıklayın. Açılan pencerede; 'Favorilere Ekle', 'Daha Fazla' ve 'İptal' seçeneklerini göreceksiniz. Bu seçeneklerin en üstünde bulunan 'Favorilere Ekle' seçeneğine tıklayın. (Seçenekler Android'de 'İptal' ve 'Favorilere Ekle' olarak değişir.)

Farklı emojiler nasıl yapılır?

Farklı emojiler nasıl yapılır?
Emoji ve GIF kullanma
- Android cihazınızda Gmail ya da Keep gibi metin yazabileceğiniz herhangi bir uygulama açın.
- Metin girebileceğiniz alana dokunun.
- Emoji simgesine. dokunun. Buradan, şunları yapabilirsiniz: Emoji ekleme: Bir veya daha fazla emojiye dokunun. GIF ekleme: GIF'e dokunun.
- Gönder'e. dokunun.

Resimden çıkartma yapmak için verdiğiniz adımlar oldukça açıklayıcı ve faydalı. Galerinizden seçtiğiniz bir fotoğrafı kesmek istediğiniz bir yere göre düzenleyerek çıkartma oluşturmak oldukça kolay ve eğlenceli bir işlem gibi görünüyor.

Çıkartma silme işlemi de oldukça basit ve kullanıcı dostu bir şekilde anlatılmış. İndirdiğiniz çıkartma paketlerini görmek ve istediğiniz çıkartmayı silmek için takip edilmesi gereken adımlar net bir şekilde belirtilmiş.

Çıkartma gönderme konusunda da detaylı bilgiler verilmiş. Whatsapp üzerinden çıkartma gönderirken neler yapmanız gerektiği adım adım anlatılmış. Bu sayede çıkartmaları sevdiklerinizle paylaşmak artık daha kolay olacak.

Eski stickerları silme konusunda da adım adım bilgi verilmiş. Hangi aşamalardan geçerek eski stickerları silebileceğinizi rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

WhatsApp favori emojileri kullanımı da detaylı olarak açıklanmış. Favori emojilerinize kolayca erişmek ve kullanmak için izlemeniz gereken adımlar net bir şekilde belirtilmiş.

Son olarak, farklı emojilerin ve GIF'lerin nasıl kullanılabileceğine dair bilgiler de paylaşılmış. Android cihazlarda emoji ve GIF eklemek oldukça basit görünüyor. Metin girebileceğiniz herhangi bir uygulamada bu adımları uygulayarak iletişiminizi renklendirebilirsiniz.

Video içeriği de paylaşılmış, böylece görsel olarak da adımları daha iyi görebilir ve uygulayabilirsiniz. Her adımın ayrıntılı şekilde açıklandığı bu bilgilerle, çıkartma ve emoji kullanımı konusundaki sorularınızın cevaplarını bulmanız umulur. Bu adımları izleyerek hesabınıza özgü çıkartmaları oluşturabilir, sevdiklerinizle paylaşabilir ve iletişiminizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

7326 stok affi odemesi ne zaman?

Mat gormek ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt