Editör
Efsanevi Üye
Resimden çıkartma nasıl yapılır?
Galerinizden dilediğiniz bir fotoğrafı seçin ve görselde ki kesmek istediğiniz bir yer varsa kesin. Ardından "Yes, Save Sticker" tuşuna basın. Bunun ardından karşınıza çıkan karelere tıklayarak kendi çıkartmalarınızı oluşturabilirsiniz.
Çıkartma nasıl silinir?
Çıkartma nasıl silinir?
İndirdiğiniz çıkartma paketlerini görmek için Ekle > Çıkartmalarım'a dokunun. Belirli bir çıkartma paketini silmek isterseniz önce çıkartma paketine, ardından Sil > Sil'e dokunun.
Çıkartma nasıl gönderilir?
Whatsapp uygulamasını açın ve mesajlaşma ekranına gelin. Mesaj yazma kutucuğunun yanında bulunan Gülücük Emojisine dokunun. Ekranın alt tarafında yer alan Sticker simgesine dokunun ve Çıkartma sekmesini açın. Eğer ilk defa çıkartma gönderecekseniz, burada hiçbir çıkartma göremeyeceksiniz.
Eski stickerlar nasıl silinir?
Eski stickerlar nasıl silinir?
Listede yer alan yöntemlere ilişkin daha detaylı bilgiye aşağıdan erişebilirsiniz.
- Adım 1- Sticker Menüsüne Girin.
- Adım 2- '+' Simgesine Tıklayın.
- Adım 3- Çıkartmalarım Sekmesine Basın.
- Adım 4- Düzenle Butonuna Tıklayın.
- Adım 5- Silme İşlemini Gerçekleştirin.
- Adım 6- Bitti Butonuna Basın.
WhatsApp favori Emojiler nerede?
İlk olarak, mesajlaştığınız kişinin size gönderdiği çıkartmanın üstüne bir kez tıklayın. Açılan pencerede; 'Favorilere Ekle', 'Daha Fazla' ve 'İptal' seçeneklerini göreceksiniz. Bu seçeneklerin en üstünde bulunan 'Favorilere Ekle' seçeneğine tıklayın. (Seçenekler Android'de 'İptal' ve 'Favorilere Ekle' olarak değişir.)
Farklı emojiler nasıl yapılır?
Farklı emojiler nasıl yapılır?
Emoji ve GIF kullanma
- Android cihazınızda Gmail ya da Keep gibi metin yazabileceğiniz herhangi bir uygulama açın.
- Metin girebileceğiniz alana dokunun.
- Emoji simgesine. dokunun. Buradan, şunları yapabilirsiniz: Emoji ekleme: Bir veya daha fazla emojiye dokunun. GIF ekleme: GIF'e dokunun.
- Gönder'e. dokunun.