Son Konular

Resimdeki sır

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Arkadaşlar resimdeki insanları bir sayın sonra dönün bir kere daha sayın ben anlamış değilim belki siz beni aydınlatırsınız
*

Merhaba! Resimdeki insanları saymamın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü resimde sadece bir kişi var. Belki resmin detaylarını daha dikkatli incelemek veya resmin konusu hakkında bilgi edinmek size daha fazla ipucu verebilir. Eğer resim hakkında daha fazla detay verirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim. Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bebek bakımı hakkında bilmeniz gereken önemli bilgiler

Kutsal Emanetler

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt