Son Konular

Repack zararli mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Repack zararlı mı?

Oyun kurulumu esnasında virüs programının açık olması durumunda bazı dosyaların yüklenmesi bu programlar tarafından engelleniyor. Bunun sebebi de Reloaded ve Repack oyunların crack dosyalarında genel olarak görülen bir kötü amaçlı yazılım olan Trojan virüsünün tespit edilmesi.
Re pack ne demek?
Repack, oyun dosyalarının sınırlı olduğu sürüme verilen isimdir. Genellikle internet bağlantısı kötü veya yavaş olan oyun tutkunları için özellikle düzenlenmiştir. Daha hızlı ve hafif olması sebebiyle bilgisayarı yormadan ve internette kasmalara yol açmadan sınırlı oyun keyfini verir.

Codex dosyası nedir?

codex, aslen kitap anlaminda olsa da, genelde bir takim kurallar ve dictat'larin toplandigi yazili ne$riyat olarak kullanilmaktadir. fransa'da bazen adreslerde kullanilir. lat. bugün kullanılan formatta kitap.
RG Mechanıcs nedir?
son dönemde oyun piyasasında öne çıkan dağıtım grubu(?). reloaded, skidrow oyunları piyasaya sürdükten sonra bu güzel kardeşlerimiz dosyaları yarı yarıya sıkıştırıp kota dostu şekle getirip tekrar piyasaya sürüyor. kendilerini burdan tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
CPY dosyaları genellikle belirli bir yazılım tarafından kullanılan bir ikili dosya türüdür ve birçok yazılım paketleri ortak bir dosya uzantısını paylaşabilir. CPY uzantılı dosyalar için, Cobol Include, Flexus COBOL Definitions ve Copy Books Data File gibi popüler yazılım paketleri, hepsini açabilir.
Codex nedir ne işe yarar?
kodeks. İlaçların formüllerini gösteren resmî kitap. Üzerine yazı yazılmış olan parşömen, kâğıt gibi nesnelerin üst üste konması ve kenarlarından tutturulmasıyle oluşmuş eski bir kitap türü.

Codex kapandı mı?

CODEX Sims 4 eklenti paketini son kez yayınladı ve ardından sektöre veda etti.
Oyun indirme siteleri güvenilir mi?
Oyun siteleri, crackli illegal, kopya dağıtım yapılan siteler güvenli değildir. Her zaman risk vardır. Aynı şey torrent için e geçerli. Torrent üzerinden paylaşılan dosyalarda da virüs olabilir.

Gercek tester nasil anlasilir?

Bal neden tahta kasikla yenir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt